E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDespec ve Samsung'dan yeni iş ilişkisi---

Despec ve Samsung'dan yeni iş ilişkisi

Despec ve Samsung'dan yeni iş ilişkisi
18 Mayıs 2016 - 11:50 borsagundem.com

Despec Bilgisayar Samsung ile distribütörlük anlaşmasını genişletti

Despec Bilgisayar tarafından KAP' a yapılan açıklamada, şirket Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi ile arasındaki distribütörlük sözleşmesinin kapsamını genişlettiğini bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle;

Şirketimiz ile dünyanın önde gelen mobil telefon firmalarından Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi arasında, Samsung marka akıllı cep telefonu ve aksesuar ürünlerinin dağıtıcı bayilik faaliyetlerinin verilmesi konusunda İzmir, Aydın, Muğla ve Manisa illerini içeren mevcut distribütörlük sözleşmemiz Antalya, Denizli, Uşak, Afyon, Isparta, Burdur illerini de içerecek şekilde genişletilmiştir. 

Şirketimiz İzmir, Aydın, Muğla ve Manisa illerini içeren ürünlerin tedarik ve satışından yıllık yaklaşık olarak 60 milyon TL, Antalya, Denizli, Uşak, Afyon, Isparta, Burdur illerini  içeren ürünlerin tedarik ve satışından yıllık yaklaşık olarak 40 milyon TL olmak üzere yıllık toplam 100 milyon TL net satış hasılatı hedeflemektedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 50,85
En Yüksek: 52,60
En Düşük: 48,16
Değişim 3,35 %
FK: 40,15
PD / DD: 5,66
İşlem Hacmi 60.473.237
Toplam Adet: 1.197.148
Ağırlıklı Ort.: 50,44
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)