E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDesa, Bulgaristan ve İtalya'da iki şirket kuruyor---

Desa, Bulgaristan ve İtalya'da iki şirket kuruyor

Desa, Bulgaristan ve İtalya'da iki şirket kuruyor
16 Mayıs 2017 - 20:31 borsagundem.com

Desa, Bulgaristan ve İtalya merkezli olmak üzere iki ülkede şirket kurma kararı aldı

Desa Deri Sanayi ve Ticaret, merkezleri Sofya ve Milano olmak üzere, Bulgaristan ve İtalya'da iki şirket kurma kararı alındığını açıkladı. Desa tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirket Yönetim Kurulu'nda Sofya'da 5.000,00 euroluk sermayesinin tamamının Desa tarafından karşılanacağı, 'Leather Fashion Bulgaria EOOD' adında bir şirket kurulacağı duyuruldu.

Şirket ayrıca, Yönetim Kurulu'nda alınan karar neticesinde 10.000,00 euro sermayeli ikinci şirketlerini de Milano'da kuracaklarını açıkladı. Milano'da kurulacak şirketin sermayesinin tamamının Desa tarafından karşılanacağı, şirketin ünvanının ise "DESA NINETEENSEVENTYTWO SRL" olacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, İtalya ve Bulgaristan'da kurulacak şirketlerin tescil işlemlerinin tamamlanmasının ardından, diğer detayların da paylaşılacağının altı çizildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İdris yargin17 Mayıs 2017 00:50

    Desadan bir hareket bekliyorum. Çünkü hızla magazalaşmada onemli yatırımlar yapıyor bu da daha fazla kar daha fazla getiri demek.