E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDerlüks onay aldı, otomotiv sektörüne daldı---

Derlüks onay aldı, otomotiv sektörüne daldı

Derlüks onay aldı, otomotiv sektörüne daldı
23 Kasım 2020 - 12:01 borsagundem.com

Elektrikli araçlar işin şarj istasyonunu yanı sıra otomotiv sektöründe yatarımlar yapan Derlüks Tekstil, ülke çapında başlatılan şubeleşmenin ilk adamını attı

BORSAGUNDEM.COM

Araç ithalat, satış sonrası montaj ve şubeleşme alalında önemli adımlar atan Derlüks Deri Sanayi (#DERAS), yeni bir onay aldı.

Konuyla ilgili KAP’A şu açıklama yapıldı:

“Şirketimiz bağlı ortaklığı Havana Motorlu Araçlar Sanayi Ticaret A.Ş.'nin, Bakırköy'de şube açma işlemi Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ( Sayı 10207-Sayfa 698) yayınlanmıştır. Havana Motor, onaylanan bu şubeyi garaj ve depo olarak kullanmayı planlamaktadır.

Öte yandan, yine Havana Motor'un '' Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi'' Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Bu belge ile birlikte Havana Motor, bütün otomobilleri ithal edebilme hakkı kazanmıştır.”

Derlüks Deri, pandemi sonrası öne çıkan elektrikli ve A sınıfı lüks otomotiv sektörüne yatırım yaparak yeni bir şirket kurma kararı almıştı.

Derlüks karını artırmak için yeni iş kollarına yöneldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)