E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDepremle ilgili provokatif paylaşımlara 10 gözaltı---

Depremle ilgili provokatif paylaşımlara 10 gözaltı

Depremle ilgili provokatif paylaşımlara 10 gözaltı
01 Kasım 2020 - 00:00 borsagundem.com

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İzmir depremine ilişkin sosyal medyadan provokatif paylaşımlarla ilgili 10 kişinin gözaltına alındığını, 2 kişinin de tutukladığını açıkladı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İzmir'deki depremle ilgili provokatif paylaşım yapanlar hakkında yasal işlem yapıldığını duyurdu.

İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Aklıselim olmamız gereken günlerde sosyal medyadaki cehalet dolu görüntüler aymazlıktan ileriye gitmiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 49 paylaşım tespit edildi, 10 kişi gözaltına alındı, 2 kişi de tutuklandı. Klavye delikanlılığına fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Depremle ilgili provokatif paylaşıma tutuklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • n.kemal01 Kasım 2020 14:19

    Göstermelik gözaltı bir kaç gün sonra salarlar.

  • Düşünmek01 Kasım 2020 08:25

    Mars gezegeninde de Deprem oluyor, kum fırtınası oluyor orda insan mı var cezalandırılacak..

  • Vatandaş Hasan01 Kasım 2020 07:15

    Yer kabuğunda bir anda ortaya çıkan enerji sonucunda meydana gelen sismik dalgalanmalar ve bu dalgaların yeryüzünü sarsması depremleri yaratır..!Depremin oluşunu alkole, insanların cinselliğine, veya hangi siyasi partiye oy verdiğine bağlayanlar lütfen enyakın "Psikiyatri Kliniğine" ACİLEN başvursun.!!

  • ergn01 Kasım 2020 07:13

    Sevgili Engin,iyi,güzel yazıyorsunda,meziyetleriyle,yaptıkları ile çok fazla gündeme getirip,yuvadan uçmasına vesile olmayalım.! Aç kurtlar bekliyor çevresinde.😊

  • Rt01 Kasım 2020 07:05

    G..lerine jop soksunlar