E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDepremin şiddetiyle asfalt yollarda derin ve uzun çatlaklar oluştu---

Depremin şiddetiyle asfalt yollarda derin ve uzun çatlaklar oluştu

Depremin şiddetiyle asfalt yollarda derin ve uzun çatlaklar oluştu
25 Ocak 2020 - 14:41 borsagundem.com

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice İlçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin şiddetiyle yollarda metrelerce uzunluğunda derin çatlaklar oluştu.

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yarattığı tahribatlar günün ilk ışıklarında açığa çıktı.

Artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede vatandaşlar halen evlerine giremiyor. Onlarca evin yıkıldığı depremde yollar da zarar gördü.

Sivrice köylerine giden yollarda asfalt yolda metrelerce uzunluğunda derin çatlaklar oluşurken, yamaçtan yuvarlanan kayalar yolu kapattı.

Ulaşımın zorlaştığı köylerde yollarda meydana gelen çatlaklar, artçı sarsıntılarla daha da büyüyor. Araçlarıyla yoldan geçen vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına dönerken, artçı sarsıntılarla kayaların ve toprağın kayması ise korku dolu anlara yol açıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi25 Ocak 2020 15:26

    Büyükşehirler göç alarak şişerken Canım Anadolu perişan ! Yandaş müteahhitler işe başlamadan ödenek alırken  çiftçiler 2018 desteklemesini 2020 de ancak alabiliyor ! Merkez bankası akçesini alamasa onuda ödemeyecek !!! Vatandaş değil  iktidar kemer sıkmalı , yolsuzluklar son bulmalı ve macera peşinde koşmaktan vazgeçilmeli en önemlisi ÜLKEMDE Kİ BÜTÜN YABANCILAR GÖNDERİLMELİ !!!  Kira gelir vergisi kaldırılmalı kiralar ucuzlatılmalı ve birden fazla evi olanlardan x2 emlak vergisi alınmalı ! Evlere rayiç değerden değil gerçek değerinden vergi alınmalı !!!!  Gelir  Vergisi sistemi acilen düzenlenmeli ve herkes satışının %3 vergi olarak vermeli gider faturalarına bakılmamalı !!!

  • Comaristan26 Ocak 2020 11:05

    He var, en yaşanılır şehirlerden. Tabi comarlar rahatsız olur, yaşayamaz Medeni insanlar arasında

  • Nedim25 Ocak 2020 16:36

    Sen İzmir den haberin var mı?