E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDepremin 10. gününde mucizeler devam ediyor!---

Depremin 10. gününde mucizeler devam ediyor!

Depremin 10. gününde mucizeler devam ediyor!
15 Şubat 2023 - 11:32 borsagundem.com

Depremin 222. saatinde Kahramanmaraş'ta 42 yaşındaki Melike İmamoğlu, 227. saatinde 74 yaşındaki Cemile Kekeç ve Hatay'ın Antakya ilçesinde bir kadın ve iki çocuk depremin 228. saatinde enkazdan sağ olarak çıkarıldı.


Bursa'dan gelen arama kurtarma ekiplerince Hayrullah Mahallesi'ndeki Özdemirler Apartmanı enkazında sürdürülen arama kurtarma çalışmalarında bir kişinin canlı olduğu tespit edildi.

Ekiplerin çalışmaları sonucu 222. saatte 42 yaşındaki Melike İmamoğlu kurtarıldı. İmamoğlu, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerine teslim edildi.

227'NCİ SAATTE CEMİLE TEYZE MUCİZESİ

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan binanın enkazında kalan Cemile Kekeç (74), depremden 227 saat sonra kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ta yıkılan Kalkan Apartmanı’nda, yapılan incelemede enkaz altında, yaşayan birinin olduğu tespit edildi. Arama-kurtarma ekipleri apartmanın enkazında çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu Cemile Kekeç'e ulaşıldı. Ekipler, Cemile Kekeç ile temas kurunca büyük sevinç yaşadı. Bir arama-kurtarma personeli, "Bir mucize oldu. 10'uncu günde bir mucize oldu. Teyzemizi alacağız inşallah" diyerek ağladı.

Cemile Kekeç, enkazdan çıkarıldıktan sonra iş makinesinin kepçesine konularak ambulansa taşındı. Cemile Kekeç, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

HATAY'DA 228. SAATTE BİR KADIN VE İKİ ÇOCUK ENKAZDAN SAĞ OLARAK ÇIKARILDI

Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı'nın enkazından bir kadın ve iki çocuk depremin 228. saatinde sağ çıkarıldı.

'Asrın felaketi'nin 212. saatinde mucize kurtuluş!

 

9. gün mucizesi: 3 kişi enkazdan sağ kurtarıldı!

 

185 saat sonra bir mucize: Enkazdan sağ çıkarıldı

 

Minik Hivay, enkazdan 177'nci saatte çıkarıldı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran15 Şubat 2023 13:40

    Oraya gidip te bir taş tuğla kaldırandan Allah razı olsun!  Yine oraya gidip hiç bir halt etmeden slogan atan sırıtan alçak  itler siz bu ülkeye layık değilsiniz.  Derahla vatandaşlıktan çıkarılsın!  İnsanlıktan zaten çıkmışsınız yağmacı talancı belediyecei hırsız  müteahhit bunlar da vatandaşlıktan çıkarılsın.

  • Gunah yspmayın15 Şubat 2023 15:53

    Allah razı olsun kardesım bırde vicdansız ev sahipleri var onlarda gunah en buyuk onlar 1000tl yere 4000 istiyor vicdansız ev sahipleri var ölüm var unutmayın mezar taşı olmasın biraz vicdan olun mülk sahibi cenabı Allah TIR unutmayın ev sahipleri

  • Mucise Reis ;(15 Şubat 2023 12:35

     atıyorum bir x partilinin orada evi olsa,zenginin villası, kodamanların özel mülk evleri vb..  y partililer sormaz mı ? evinizin lavabolarını kullanalım var, mutfağında aş pişilerim bari enkazzedelere..,  bahçenizde çadır kuralım bari vb. diye ?... peki diğer rakip partililer bu durumu eleştirmez mi ? kapısını kırın , duvarına merdiven koyun vb ben sorumluyum diye siyaset etmez mi ? ...Gerçekten kötü günlerde, çok iyi görünen insanın iyi olmadığı....çok kötü görünen insanın,  aslında çok iyi olduğunu vb. görebiliyoruz. Allah milletimizin yardımcısı olsun, aracı olarak da hep iyi insanları aracı kılsın.... çok üzüldük çok...