E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDepremi siyasi fırsata çevirmeye çalışanları Allah’a havale ediyorum---

Depremi siyasi fırsata çevirmeye çalışanları Allah’a havale ediyorum

Depremi siyasi fırsata çevirmeye çalışanları Allah’a havale ediyorum
25 Ocak 2020 - 14:57 borsagundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli Elazığ depremiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bahçeli 'Depremi siyasi fırsata çevirmeye çalışanları Allah’a havale ediyorum' ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Elazığ depremiyle ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Devlet seferberlik içindedir. İnanıyorum ki arama kurtarma ekipleri enkaz altında bulunan kardeşlerimizi sağ salim çıkaracak, depremin acı sonuçları milli birlik ve dayanışmayla etkisiz hale getirilecektir. Ayrıca depremi siyasi fırsata çevirmeye çalışanları, hatta eksik kalan yıkımı fitne ve tezviratla tamamlamaya teşebbüs edenleri de Allah’a havale ediyorum. Yalan haber yayanlar, kasten yanlış bilgi verenler, kötümserlik aşılayanlar inşallah hak ettiklerini bulacaklardır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika26 Ocak 2020 11:27

    İmar affıyla, mühendislik hizmeti görmemiş kaçak yapılmış eski binalarda yaşayan milyonlarca insan var. Büyük İstanbul depreminde bu binalar yıkılınca binlerce insanın öleceği bir gerçek değil mi ! İmar affıyla toplanan paraların kentsel dönüşüme harcanacağı söyleniyordu, gündem Kanal İstanbul oldu.

  • veee26 Ocak 2020 10:55

    Hiçbile yazmayın, seçimlre kadar uzlaşamayınca.. bizim yerimise burdakiler tam tersi yorumlarla lanet yapdıracak. bunların huyu suyu bu. överler överler taparlar... yolları ayrı düşümü senden benden çok yerden eyre vurup küfür ederler : )) bırakın kendi haline bunları...

  • AHMET ÖZBİR25 Ocak 2020 20:24

    AMİN Sn. Bahçeli. Siz vatana sevdalısınız. Hizmet sizin derdiniz, ancak sizi hazmedemeyen VATANDÖVERLER zelzeleyi bile siyasete alet edip oy peşine düşenler İKİ CİHANDA PERİŞAN OLSUNLAR!..

  • Mustafa 25 Ocak 2020 17:53

    Tam komedi etiketi ile yazan sen bahçeliyi agzına alacak adammısın soytarı

  • Nedim25 Ocak 2020 16:44

    Devlet gayet güzel ve yerinde yönetiliyor. Dolayısıyla milletin verdiği yetkiyi eşkiyalıkla iftira, yalan ve takıyye ile kimse alamaz!  97-98-2001 krizleri, 99 depreminde kimlerin güzelim vatanı ne hale getirdiğini hep beraber gördük. Bu vatan ipsize sapsıza teslim edilmeyecek kadar kutsaldır.  İstanbul da sel bastıktan ancak 2 gün sonra yine İstanbul Kartal da bina yıkıldıktan 5  gün  sonra eli cebinde ortaya çıkan denyolara bu ülke asla teslim edilemez.  Deprem de vefat edenlere Allah rahmet eylesin!  Kalanlara sabır ihsan eylesin.  Her şeyi 4*4 lük mükemmel isteyip te  kendisi belediye otobüsü işletmekten aciz yolda yürümekten aciz ahmaklara da bu ülke teslim etmeyiz.

  • Aksigir25 Ocak 2020 18:48

    Bu ülkenin denyosu sizsiniz. Defolup gittiğinizde derin bir nefes alacağız lakin torunlarimizin bile geleceğini sattınız.

  • Tam komedi25 Ocak 2020 16:01

    Bahçeli efendi bende ülkenin sorunları yerine kendi çıkarlarını takip eden yöneticileri ve çalışanları adalete havale ediyorum !!!

  • Aksigir25 Ocak 2020 18:49

    Bu postun altına dislike atanlar. Hepiniz İngiliz tohumlarisiniz. Dedeleriniz bizi istiklal harbinde sattı, siz de şimdi satmaya devam ediyorsunuz.