E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDeprem korkuttu---

Deprem korkuttu

Deprem korkuttu
25 Kasım 2013 - 00:37 borsagundem.com

Bolu merkeze bağlı Ulumescit köyü yakınlarındaki 4.8 büyüklündeki deprem Ankara ve Zonguldak'tan da hissedildi. Halk panikle sokağa fırladı

Merkez üssü Bolu'nun Ulumescit köyü yakınları olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 saniye süren depremde panik yaşayan vatandaşlar evlerini terk etti. Sarsıntı İstanbul ve Ankara'dan da hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre deprem, merkez ilçeye bağlı Ulumescit köyünün batısında saat 22.49'da gerçekleşti.

Merkez ilçeye bağlı Ulumescit köyünün batısında 22.49'da gerçekleşen deprem, kent merkezi, Zonguldak, Düzce ve Karabük'te de hissedildi. Yaklaşık 10 saniye süren sarsıntı nedeniyle 1999'da da iki deprem geçiren Bolu ve Düzce'de vatandaşlar sokaklara döküldü.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yaptığı açıklamada, bir ekibin depremin merkez üsssü Ulumescit köyüne gönderildiğini söyledi.

"Ekiplerimiz tarafından yapılan kontrollerde ilk aşamada herhangi bir can kaybı ve yaralanma yok" diyen Özçimen, konuyla ilgili araştırmanın sürdürüldüğünü anlattı.

Bolu'da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin Ankara, Düzce, Sakarya, Karabük ve Zonguldak'ta da hissedildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)