E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDeprem felaketinde can kaybı 48 bin 448'e yükseldi---

Deprem felaketinde can kaybı 48 bin 448'e yükseldi

Deprem felaketinde can kaybı 48 bin 448'e yükseldi
13 Mart 2023 - 12:25 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 48 bin 448 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu, enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "Devletimiz büyük bir gayretle sahada mücadele ediyor" dedi.

Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 48 bin 448 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Hayatını kaybedenlerin 6 bin 660'ının yabancı uyruklu olduğunu söyledi.

Bakan Soylu, "Kurumlarımıza yönelik sosyal medyadaki karamalar gerçek dışıdır" şeklinde konuştu.

Bakan Özer'den deprem bölgesi için LGS açıklaması

 

Depremle ilgili provokatif paylaşım yapan 43 kişi tutuklandı

 

Deprem Dezenformasyon Bülteni güncellendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz14 Mart 2023 08:28

    baran denen dümbük. Sana CHP iktidarda olsa deprem olmazdı diyen mi var gerizekalı. Bu aymazlıkları, bu haysiyetsizlikleri, bu liyakatsizlikleri, bu onursuzlukları, bu sorumsuzlukları daha sayayım mı CHP yapsa onunda Allah belasını versin anla diye söylüyorum babam yapsa Allah belasını versin. Sen ne odun kafalısın. Doğruyu haykırmıyorsun en azından içinden mırıldan. Biz takım tutmuyoruz sloganımız da yensekte yenilsekte yanındayız degil. Ülkeyi yönetmek iddiası ile gelenlere bilerek veya bilmeyrek yaptığı yanlışları her ortamda sözlü veya yazılı haykırmak. Yani dilsiz Şeytan olmamak. Hazar insan olmakta bu demek.

  • xyz13 Mart 2023 16:23

    baran denen dümbük. Muhalefete arsız diyeceğine elemanının eline balyoz vermediği AFAD'a ne diyeceksin? Çadır ve barbunya satan KIZILAY'a ne diyeceksin? Vatandaşa vinç kiralayan AFAD'a ne diyeceksin? iktidarın yüzsüzce sanki muhalefet gibi konualarına ne diyeceksin? baran gerçekten sizde yüz yok, onur yok, haysiyet yok, liyakat yok yok oğlu yok. Bir yığın haramzade. Yalnızca aldıĝı maaşa bakan zavallılar. Millet kefenlenemedi.

  • baran14 Mart 2023 00:27

    Chp iktidarda olsaydı deprem olmayacakmıştı!  Olsa bile bu kdar can kaybı da olmazmış.  Bu angus kafaya göre.  Tabi olduğu gibi yalan.  Bu kadar can kaybının sebebi zaten chp nin kentsel dönüşüm konusunda uzlaşmaz muhalefet yapmasıdır. Buralardan bir şey çıkmayınca bu aşşğılık karakterler bu sefer Afad ile çadır ile fevri olaylar ile puan kapmaya çalışacak kadar basit aşşğılık ve iftiracı.  Hayvan anlamaz 11 il yerle bir olmuş sonu gelmez yalan ve iftiralarına  cevap vermek için özel hetet kuruluyor.  bu aşşşağılık itlerin.

  • xyz13 Mart 2023 15:18

    Cumhur Ittifakı HÜDA-PAR'ıda yanına aldı. Artık asrın felaketi ile mücadelede daha başarılı olur. AKP, HÜDA-PAR, BBP ve MHP el ele yakışıyorlarda. Bunların derdi vatanmış, milletmiş tek dertleri koltuk.

  • vatandaş13 Mart 2023 14:15

    Hiç bir şey şeffaf değil yada kurum kültürünü yok ettiklerinden  hesap tutamıyorlar. Muhalefet bu işlerin takipçisi olmalı. Söyledikleri hiç bir şey inandırıcı değil

  • keklik13 Mart 2023 15:03

    doğru rakam istiyoruz. yalancı münafıkların yönettiği memlekette bereket kalmadı

  • baran13 Mart 2023 14:39

    Muhakefet kadar karaktersiz olanını görmedim.  Artıs mı istiyorsun ne istiyorsun?  Belanımı arıyorsun. Seni inandırmak zorunda mı devlet?  Yalandan başka bir halt bildiğiniz yok.

  • Ahmet Özbir13 Mart 2023 12:44

    01.01.2020de kaç vatandaşımız vardı, kaç yeni doğum oldu, kaç yeni vatandaşlık verildi ve 01.03.2023te toplan kaç vatandaşımız olduğu verilerini şeffaf şekilde açıklayın. coronodan ve depremden kaç kişi öldüğünü herkes gördün

  • emekci13 Mart 2023 13:26

    o zaman pandemide ve depremde toplan ölen sayısının 300.000i geçtiği anlaşılır. bir de 1 milyondan fazla yeni vatandaş eklnediği