E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDentaş Ambalaj ayrılma hakkı fiyatı---

Dentaş Ambalaj ayrılma hakkı fiyatı

Dentaş Ambalaj ayrılma hakkı fiyatı
26 Şubat 2014 - 21:36 borsagundem.com

SPK, Dentaş Ambalaj tarafından yapılan ayrılma hakkı fiyatı başvurusuna onay verdi

SPK tarafından yayınlanan haftalık bültende Dentaş Ambalaj ile ilgili olarak kullanılacak ayrılma hakkı fiyatı onayı şöyle açıklandı:

''Dentaş Ambalaj ve Kağıt Sanayi A.Ş. paylarının Kurulumuzun II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği’nin 8’inci maddesi kapsamında borsa kotundan çıkarılması amacıyla %98,34’üne sahip olan Mosburger GmbH tarafından Şirket’in diğer ortaklarına yapılacak pay alım teklifine ilişkin başvuruda, Şirket’in 1,-TL nominal değerli payı için asgari pay alım teklifi fiyatının 3,45 TL olarak belirlenmesine ve pay alım teklifi bilgi formunun bu çerçevede onaylanmasına karar verilmiştir.'' 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emre27 Şubat 2014 01:14

    Spk kervansarayda net bir ayrılma fiatı belirlemeli. yarırıcı resmen soyulmuş. patronun borsa dışı batık şirketini getirip halkın ortak olduğu finansal durumu güçlü şirket ile birleştirilip hisse değeri hiç edilmiş.

  • Borsacı 27 Şubat 2014 01:11

    Darısı kervansaray yatırım holding zedelerin başına! kervansaraydaki şirket birleştirmeyle yatırımcının varlığının değerini hiçleme olayı borsa tarihinde görülmemiş bir işlem! tam ve net bir soygun!