E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüDENTA: Çağrı fiyatı açıklandı---

DENTA: Çağrı fiyatı açıklandı

DENTA: Çağrı fiyatı açıklandı
11 Eylül 2013 - 10:48 borsagundem.com

Dentaş Ambalaj şirket hisselerinin satışı sonrası çağrı işleminin tamamlandığı duyuruldu

Dentaş Ambalaj'ın ana hissedarı olan Mosburger GmbH'ın 12 Ağustos-9 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirmiş olduğu zorunlu çağrı sonucunda, MosburgerGmbH'ın Dentaş Ambalaj'daki ortaklık oranı yüzde 98,34'e ulaşmış oldu. Bu doğrultuda şirket, zorunlu çağrı sürecinin tamamlandığı 9 Eylül 2013 tarihini takip eden 15 günlük süre içerisinde Dentaş hisselerinin Borsa İstanbul kotundan çıkarılması amacıyla SPK ve Borsa İstanbul'a başvuruda bulunulmasına ve bu kararın genel kurul onayına sunulmasına karar verdiğini duyurdu. Dentaş Ambalaj, 12 Ağustos - 9 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen zorunlu çağrıda, uygulanan çağrı fiyatı olan 3,36 TL olmasını öngördüğünü açıkladı.
Açıklama ile baraber son günlerde dolaşımdaki hisseleri azalan ve 5,84 TL'ye kadar yükseln hissede, tekrar satış eğilimi başladı. Denta Hisseleri yüzde 10,61 oranında düşüşle 5,22 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)