E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDenizli'de uyuşturucu operasyonu: 12 tutuklama---

Denizli'de uyuşturucu operasyonu: 12 tutuklama

Denizli'de uyuşturucu operasyonu: 12 tutuklama
20 Eylül 2021 - 20:04 borsagundem.com

Denizli'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 24 zanlıdan 12'si tutuklandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, çevre illerden kent merkezine uyuşturucu madde sevk edileceği ve ticaretinin yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İçerisinde 3 şüphelinin bulunduğu otomobil durdurularak yapılan aramada, 60 gram eroin ele geçirildi. Bunun üzerine 3 şüpheli de gözaltına alındı.

Denizli'de uyuşturucu operasyonu: 12 tutuklama

Soruşturmayı genişleten ekiplerin, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda, 21 kişi daha yakalandı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, 43 gram eroin, 1008 kullanımlık sentetik kannabinoid, 879 uyuşturucu hap, 1 hassas terazi, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 615 lira ile çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliye sevk edilen 24 zanlıdan 12'si tutuklandı. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sahte PCR çetesine 2’inci dalga operasyon

 

Adana’da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )20 Eylül 2021 22:51

    Bazu turizm olan yerlerde, gençler bu işlere bulaşıyor hberleri görüyoruz. Şöhret kısa süred epara, sözde ortam ve oluşan saçma itibarlar yüzüne, gençler kızlar, delikanlılar bu batakların kenarında geziniyor. Diyanet bu işlere fetva verse, Atatürkle uğraşmasa daha faydalı olacak. ama Eğitim olarakda gençlere bu durum anlatılmalı. Gerçekten denetimsizlik çokf fazla olmaya başladı. Özelliklede bazı mekanlar kapınınca bu işler kapalı mekanlar harici dönmeye başladı. sıkı denetımelr lazım. özel ihbar hatları ile kendilerini gizleyip, isim bırakmayıp, ihaber edeblecekleri onlıne sistemler, telefon hatları, yada mailler ile iletişim kuracakları vurgulanmalı. Gençler öyle bir durumda, kötü kişileri ihabar edecektir. Umarız bu çetelerin başıda dokunulmazlardan değiltir. Sedat konuşunca düşüncelerimizde çok değişti malum...