E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDenizbank'tan toplam 45 milyon euroluk 2 kredi anlaşması---

Denizbank'tan toplam 45 milyon euroluk 2 kredi anlaşması

Denizbank'tan toplam 45 milyon euroluk 2 kredi anlaşması
01 Temmuz 2020 - 06:50 borsagundem.com

Denizbank, European Fund for Southeast Europe'dan (EFSE), 20 milyon euro, Green for Growth Fund'dan (GGF) 25 milyon euro tutarlarında 6'şar yıllık kredi anlaşmaları sağladı

Denizbank, Euroean Fund for Southeast Europe'dan (EFSE) ve Green for Growth Fund'dan (GGF) ile yaptığı kredi anlaşmalarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) duyurdu. 

Denizbank, European Fund for Southeast Europe'dan (EFSE), 20 milyon euro tutarında, 6 yıl vadeli kredi için anlaşma sağladı. 

Banka'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bankamız, European Fund for Southeast Europe'dan (EFSE), 20 milyon EUR (yaklaşık 154 milyon TL) tutarında, 6 yıl vadeli kredi için anlaşma sağlamıştır. Söz konusu kaynak, tarım, hayvancılık ve
tarımsal işletme ile ilgilenen mikro ve küçük işletmeler ve girişimciler (MSE) ile kırsal alanlarda faaliyet gösteren KOBİ'lerin finansmanı için kullanılacaktır."

GGF'den 25 milyon euro 

Denizbank, Green for Growth Fund'dan (GGF) 25 milyon euro tutarında, 6 yıl vadeli kredi için anlaşma sağladı. Banka'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bankamız, Green for Growth Fund' dan (GGF) 25 milyon EUR (yaklaşık 192 milyon TL) tutarında, 6 yıl vadeli kredi için anlaşma sağlamıştır. Söz konusu kaynak, enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji projelerinin finansmanında kullanılacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)