E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDeniz Baykal'dan 'din şebekesi' açıklaması---

Deniz Baykal'dan 'din şebekesi' açıklaması

Deniz Baykal'dan 'din şebekesi' açıklaması
17 Şubat 2015 - 23:02 borsagundem.com

Deniz Baykal, "CHP laik Türkiye'nin teminatıyken partimizin içine sokulan uluslararası bir din şebekesinden temizlenmesi gerekmektedir" dedi.

CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "CHP laik Türkiye'nin teminatıyken partimizin içine sokulan uluslararası bir din şebekesinden temizlenmesi gerekmektedir. CHP, laik sosyal ve hukuk devletinin bekçisi olmuştur, olacaktır. Uluslararası din şebekelerinin parti içindeki oyunlarını sonlandıracağız" dedi.

Baykal ayrıca, "CHP'yi ilk günkü heyecanıyla laik, sosyal demokrat bir partiye gerçek Atatürkçülerle yeniden dönüştüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vato18 Şubat 2015 00:01

    Vay be hemde uluslararası haaa....Yav belkide uydulararası hatta galasilerarası falan da olabilir bu yav...HEEE hhee uyumadan rüyamı görmeye başladım ne....en iyisi gidip yatiim de bi gezegenlerarası şebekeleri göreyim rüyamda....