E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDenge Yatırım-İAÜ akademik işbirliği---

Denge Yatırım-İAÜ akademik işbirliği

Denge Yatırım-İAÜ akademik işbirliği
13 Kasım 2014 - 12:31 borsagundem.com

Denge Holding, İstanbul Aydın Üniversitesi ile, “Çalışanlarının Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Katılımı“ konusunda protokol imzaladı.

İstanbul Aydın Üniversitesi ile Denge Yatırım Holding A.Ş., 13Kasım 2014 tarihinden geçerli olmak üzere Denge Holding ve bağlı ortaklıları ve iştiraklerinin çalışanlarının İAÜ Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına katılımı konusunda bir protokol imzaladı.

 İmza töreni, üniversitenin Florya Yerleşkesinde Rektör Prof. Dr. Yadigâr İzmirli, Prof. Dr. Ali Zaimoğlu, Enstitü Koordinatörü Hülya Çoban, Denge Yatırım Holding Genel Müdürü Tayyar Özerdem ve Av.Evrim Keydal’ın katılımıyla gerçekleşti.



Üniversite tarafından verilecek indirimli Yüksek Lisans ve Doktora eğitiminin kapsam ve koşullarının belirlendiği Protokol kapsamında; tezli veya tezsiz tüm Yüksek Lisans ve Doktora programlarında Denge Holding çalışanları, eş ve çocuklarına eğitim bedelleri üzerinden indirim uygulanacak.

Ortak bir programa kayıt yaptıracak Grup çalışanlarının belli sayıları aşması halinde, üniversite, kapalı grup eğitimleri düzenleyerek in-house programlar da oluşturulabilecek.

RECEP ALİ KEYDAL: ÖNEMLİ KATKISI OLACAK

Denge Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Keydal, 2500’ü yabancı olmak üzere 33.000 öğrencisi ile Türkiye’nin en çok tercih edilen vakıf üniversitesi konumunda bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi ile imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyerek, “İAÜ Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüleri bünyesindeki programların, çalışanlarımızın profesyonel ve akademik yetkinliklerine önemli katkıları olacağına inanıyorum” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)