E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDenge Yatırım Holding Expochanel’ı satın alıyor---

Denge Yatırım Holding Expochanel’ı satın alıyor

Denge Yatırım Holding Expochanel’ı satın alıyor
15 Mart 2019 - 14:29 borsagundem.com

Halka açık Denge Yatırım Holding, şubatta toplanan Genel Kurul’da alınan medyada büyüme kararını hayata geçirdi. İki ünlü kanal Expochanel ve Telemarketing TV'nin sahibi şirketin satın alınması için görüşmeler başlatıldı.

BORSAGUNDEM.COM

Geçtiğimiz şubat ayında gerçekleştirilen Genel Kurulda şirketin sinema ve medya sektöründe başarılı ve karlı hale gelmesi ve öncü firmalar arasında yer alması adına yeni hedefler belirleyen Denge Yatırım Holding,  önemli kararları hayata geçirmeye başladı.

Toplantıda yeni yayın araçlarının bünyeye katılması yolunda sağlanan görüş birliği çerçevesinde Şirket,  Expochnel ve Telemarketing TV’nin sahibi şirketin satın alınması için düğmeye basıldı.

Denge Yatırım Holding’den yapılan açıklamada, konuyla ilgili olarak Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. ve Tic. A.Ş. ile masaya oturulduğu belirtildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Şirketten KAP’a gönderilen duyuruda şu ifadeler yer aldı:

"EXPOCHANEL TV'nin Lisans sahibi Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. ve Tic. A.Ş.'nin ve TELEMARKETİNG TV.'nin Lisans sahibi Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. ve Tic. A.Ş.'nin satın alınmasına ilişkin görüşmeler başlamış olup, hukuki ve mali inceleme yapılabilmesi için ilgili şirketler ile şirketimiz arasında 15.03.2019 tarihinde gizlilik sözleşmesi imzalanmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,48
En Yüksek: 2,53
En Düşük: 2,47
Değişim -1,98 %
FK: 2,77
PD / DD: 0,83
İşlem Hacmi 52.914.286
Toplam Adet: 21.214.915
Ağırlıklı Ort.: 2,51
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)