E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDenge asılsız haberlerle ilgili yargıya başvuracak---

Denge asılsız haberlerle ilgili yargıya başvuracak

Denge asılsız haberlerle ilgili yargıya başvuracak
15 Şubat 2018 - 18:39 borsagundem.com

Denge Yatırım Holding, Fikirtepe'de şirkete ait bazı projelerde inşaatların durduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı

Denge Yatırım Holding, geçtiğimiz günlerde basında çıkan Fikirtepe'deki bazı inşaatların durduğunu iddia eden haberlere ilişkin açıklama yayınladı. Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, söz konusu haberlerde adı geçen ve durduğu belirtilen projelerin Denge Yatırım ile herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı ifade edildi.

Fikirtepe bölgesinde şirkete ait tek projenin, devam etmekte olan Katar'lı Albawakir grubu ile Denge'nin ortak iştiraki Pana Al Bawakir Konut İnşaat'a ait City Projesi olduğunun altı çizilirken, üretimin devam ettiği belirtildi.

"KASITLI OLARAK ORGANİZE EDİLDİĞİ ANLAŞILDI"

Şirketin açıklamasında ayrıca söz konusu haberlerin, şirket Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz'ın şahsi olarak ticari alacakları tarafından kasıtlı olarak organize edildiğinin anlaşıldığı ve bu kişiler hakkında hukuki işlemlerin en kısa sürede başlatılacağı vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,53
En Yüksek: 2,54
En Düşük: 2,48
Değişim 2,02 %
FK: 2,83
PD / DD: 0,85
İşlem Hacmi 51.963.534
Toplam Adet: 20.649.283
Ağırlıklı Ort.: 2,52
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)