E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Denetlemediniz ben de çaldım"---

"Denetlemediniz ben de çaldım"

Denetlemediniz ben de çaldım
13 Haziran 2014 - 12:37 borsagundem.com

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüttüğü sırada 833 bin TL’yi zimmetine geçiren Ramazan Güzel hakim önüne çıktı

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüttüğü sırada 833 bin TL’yi zimmetine geçirerek bir kısmını sevgilisinin hesabına aktaran Ramazan Güzel, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün hâkim önüne çıktı.

Güzel, kendisini savunurken kurumun denetim görevini yerine getirmediğini belirterek, “Çalıştığım odanın yönetim kurulu veya denetim kurulu bir kez bile denetleme yapsalar bu iş daha önceden ortaya çıkardı” dedi. 

SEVGİLİDEN 100 BİN TL İADE

Mahkeme heyeti, Ramazan Güzel’i nitelikli zimmet ve sahte resmi belge düzenleyip kullanmak suçlarından 19 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına, tutuksuz yargılanan sevgili Pınar Saraçlı’yı ise bir suçun işlenmesiyle elde edilen parayı elde edip kullanması suçundan 1 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası ve 4 bin TL para cezasına çarptırdı. Hürriyet'in haberine göre, hesabına 600 bin TL aktarıldığı belirtilen Saraçlı’nın hesabında bulunan 100 bin TL’nin ise kuruma iade edilmesine karar verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)