E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemirtaş ifadeye çağrıldı!---

Demirtaş ifadeye çağrıldı!

Demirtaş ifadeye çağrıldı!
20 Eylül 2016 - 16:59 borsagundem.com

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ifadeye çağrıldı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı şüpheli sıfatıyla ifadesi alınması için adliyeye çağırdı.

Alınan bilgiye göre, milletvekillerinin yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Anayasa'da değişiklik yapılmasını öngören kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından milletvekillerinin dosyalarının incelenmesi sürüyor.

DEVLETİ VE KURUMLARINI AŞAĞILAMA SUÇU

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel BaşkanıDemirtaş hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, "Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçundan ifadesinin alınması için davetiye çıkardı.

Başsavcılıkça daha önce de HDP Eş Genel Başkanı SelahattinDemirtaş, HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel, HDP milletvekilleri Nursel Aydoğan ve Sibel Yiğitalp hakkında da yürütülen soruşturmalar kapsamında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ifadeleri alınmak üzere davetiye çıkarılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • birşey çıkmaz 20 Eylül 2016 17:30

    terör örgütleriyle uzak yakın ilintili ne varsa kapatılıp basın yayına çıkmalarına propganada yapmalarını da engel olunmalı bu tip adamları kendi ülkelerinde olsa ne avrupa ne abd medyaya çıkmasınıa toplum önünde konuşmasına izin vermez

  • ver cezayı20 Eylül 2016 17:11

    atın içeriye gitsin pkk diye bağırıyor başka bişey bildiği yok