E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemirtaş, Erdoğan'ın iddiasını Obama'ya sordu---

Demirtaş, Erdoğan'ın iddiasını Obama'ya sordu

Demirtaş, Erdoğan'ın iddiasını Obama'ya sordu
29 Ekim 2015 - 08:07 borsagundem.com

Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “HDP’nin seçim kampanyasını Obama’nın ekibi yapıyor” iddiasını Twitter'da ti'ye aldı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “HDP’nin seçim kampanyasını Obama’nın ekibi yapıyor” iddiası sonrası Twitter'da ABD Başkanı Barack Obama’ya ilginç bir mantion attı.

Erdoğan’ın “Malum partinin kampanya yönetimini, Obama’nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. İstanbul’da bir araya geldiler” iddiasına Demirtaş’tan jet yanıt geldi. Twitter üzerinden Erdoğan’ın sözlerini paylaşan Demirtaş, Obama’ya seslenerek “Bak böyle bir şey varmış hiç de söylemiyorsun, zalım” ifadelerini kullandı.



ERDOĞAN'DAN HDP VE OBAMA İDDASI
24-360 ortak yayınında konuşan Erdoğan "Malum partinin kampanya yönetimini, Obama'nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. İstanbul'da bir araya geldiler. Bu görüşmelerde malum medya grupları bir araya geldiler. Barış dediği söylenen kişi, 6-7-8 Ekim'de milleti sokağa döken kişi değil mi?. Böyle bir isme nasıl uyacaksınız. O kampanyayı yürüten ekip, 'yalanı ve iftirayı sürekli kullanın' dedi. Çünkü sürekli yalan söyleyince artık doğru gibi algılanacağını belirttiler. Kampanya aklı, üst akıl bu. Bunu aynen uyguluyorlar." demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mete29 Ekim 2015 20:53

    Bırak bu lafları Demirtaş efendi.Sen PKK.hainlerinin yanında mısın? Yoksa PKK.nın şaklabanı-yalancısı mısın? Onu söyle.Senin geleceğin karanlık.Aydınlık yol:Abin gibi "KANDİL"e git vatan hainliğini orada yap.Bozguncu çömez...Laf ebesi..

  • Kıro 29 Ekim 2015 17:38

    Obama nin en azindan bir iç ve bir dış politikası var ve bunu demokrasinin içerisinde yapıyor akp gibi dikta rejimi içerisinde değil, anca içeride milletin gözünü korkutursun ülke toprakları dışına çıktığın gibi adam.yerine koymuyorlar seni...

  • Byk29 Ekim 2015 16:54

    Obama'nın haberi yoktur.CIA'nın,sarayın istihbaratı gibi Suriye'deki uçan kuştan haberi yoktur !!! Saray,sadece IŞİD teröristlerinden haberi olmuyor.

  • Atatürkçü29 Ekim 2015 16:12

    Obama'nın yerinde olsam amerikan istihbaratini Güneydoğu gonderir kapi kapı oyunuzu hdp verin dedirtirim mitin yaptığı gibi Güneydoğu akp oy istiyor başkan Obama maddi ve manevi destek ver birde beyaz sarayda türkçe seni başkan yaptirmiyacagiz dersen çok seviniriz birde Atatürk gelmiş geçmiş en büyük devlet adamı idi diye söylersen seni daha çok sevecegiz

  • iyice şaşırdılar29 Ekim 2015 15:47

    artık ne diyeceklerini millete nasıl bir masal uyduracaklarını bile şaşırdılar!

  • Nur29 Ekim 2015 15:46

    AKP ye oy verenler eğitim seviyesi en düşük insanlarmış. Benim çevremde de öyle. Onun için % 40 a hiç şaşırmıyorum.