E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDemirören Medya'nın OYAK'A satılacağı iddiaları yalanlandı---

Demirören Medya'nın OYAK'A satılacağı iddiaları yalanlandı

Demirören Medya'nın OYAK'A satılacağı iddiaları yalanlandı
18 Kasım 2019 - 15:35 borsagundem.com

Demirören Medya’nın OYAK tarafından alınacağına ilişkin iddialara OYAK ve Demirören Medya cephelerinden ayrı ayrı yalanlama geldi.

Demirören Holding’in; Hürriyet, CNN Türk, DHA, Milliyet, Posta gibi yayın organlarının da içinde bulunduğu Demirören Medya'yı OYAK’a (Ordu Yardımlaşma Kurumu) satmak istediği iddia edilmişti.

OYAK’TAN “İLGİLENMİYORUZ” AÇIKLAMASI

Sözcü'nün haberine göre, Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu OYAK medyada yatırıma soğuk bakıyor. OYAK kaynakları, Demirören Medya ile ilgilenildiği iddiasını kesin bir dille yalanladı.

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ

OYAK’tan daha sonra yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada “‘Demirören Medya'yı hangi grup alıyor?’ başlıklı haber kurumumuzla ilişkilendirilmiş olup gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye'nin en büyük emeklilik fonu Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) olarak, reel sektörde yatırım fırsatlarını her zaman titizlikle değerlendirmekteyiz. Ancak OYAK yönetiminin medya sektörüne dair herhangi bir gündemi, planı ve/veya kararı bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” denildi.

HÜRRİYET'TE YALANLADI

Hürriyet Gazetesi'nden KAP'a yapılan yapılan açıklamada da OYAK iddiaları kesin bir dille yalanlandı. Açıklamada "Son günlerde basında yer alan şirketimiz de dahil olmak üzere Demirören Medya Grubu'nun bir mesleki emeklilik fonu tarafından devralınacağına veya yeni bir ortaklık ilişkisi kurulacağına ilişkin iddialar hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır. Medya grubumuzun devralınmasına ve/veya yeni bir ortaklık ilişkisi kurulmasına yönelik bu tür kasıtlı ve asılsız iddialara kamuoyunun ve yatırımcılarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur" denildi.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 4,86
En Yüksek: 5,01
En Düşük: 4,83
Değişim 0,41 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,83
İşlem Hacmi 86.583.788
Toplam Adet: 17.622.526
Ağırlıklı Ort.: 4,85
Son Değer: 42,94
En Yüksek: 45,00
En Düşük: 43,00
Değişim -0,14 %
FK: 0,00
PD / DD: 10,09
İşlem Hacmi 6.490.250
Toplam Adet: 145.125
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)