E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDemirören Medya Grubu satılıyor mu?---

Demirören Medya Grubu satılıyor mu?

Demirören Medya Grubu satılıyor mu?
31 Temmuz 2019 - 10:28 borsagundem.com

Demirören Medya Grubu'nun bir enerji grubu tarafından devralınacağına ilişkin iddialar yalanlandı.

Hürriyet, Demirören Medya Grubu'nun bir enerji grubu tarafından devralınacağı veya yeni bir ortaklık ilişkisi kurulacağına ilişkin iddiaları yalanladı.

Hürriyet'ten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde basında yer alan Şirketimiz de dahil olmak üzere Demirören Medya Grubu'nun bir enerji grubu tarafından devralınacağına ve/veya yeni bir ortaklık ilişkisi kurulacağına ilişkin iddialar hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır.

Medya grubumuzun devralınmasına ve/veya yeni bir ortaklık ilişkisi kurulmasına yönelik bu tür kasıtlı ve asılsız iddialara kamuoyunun ve yatırımcılarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur.

İşbu özel durum açıklaması, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 9. maddesi uyarınca yapılmıştır. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika01 Ağustos 2019 04:06

    Muhalif gazetecileri ekranlardan uzaklaştırmak için Ziraat Bankası tarafından yurt dışından sağlanan krediyle satın alma işlemi gerçekleştirilmişti. Ziraat Bankası'nın esas işi tarım ve hayvancılığın gelişmesine destek sağlamaktır, müteahhitlerin elde kalmış konutlarına ucuz kredi sağlamak değildir.

  • faruk bulut31 Temmuz 2019 12:05

    2,10 dan alınan lotlar şuan 0,78 kuruş komikl ya

  • ersan31 Temmuz 2019 11:11

    zıraat bankasından alinan kıredıile alınmış şimdi eldeiştirecek ..