E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemirel, hastaneden mesaj verdi---

Demirel, hastaneden mesaj verdi

Demirel, hastaneden mesaj verdi
14 Mayıs 2015 - 06:05 borsagundem.com

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, tedavi gördüğü hastaneden sevenlerine mesaj verdi: Kimse endişe etmesin

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in akciğerlerindeki rahatsızlığı yeniden nüksetti. Demirel, öğlen saatlerinde ambulansla getirildiği Güven Hastanesi'nde kendisine tahsis edilen özel odada tedavi altına alındı. Aydın Hasan, Milliyet'teki haberinde Demirel'in Güniz Sokak'taki evine iki ambulansın gitme nedenini yazdı. İşte o haber:

Demirel’in Türk siyasi literatüründe bir sembole dönüşen Güniz Sokak’taki evine bugün iki ambulansın gitmesi Ankara’da merak ve telaş uyandırdı. Peki, Güniz Sokağa iki ambulansın gitmesinin nedeni neydi?

Milliyet.com.tr’nin elde ettiği bilgiler, iki ambulansın neden olduğu telaşa açıklık getirdi.
Kardeşinin cenaze törenine katılamamıştı
Daha önce zatürree tedavisi gören Demirel'in, akciğerlerindeki rahatsızlığı yeniden nüksetti. Demirel, geçen yıl aralık ayında geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle Güven Hastanesi'nde iki hafta süreyle tedavi görmüştü. Demirel, rahatsızlığı nedeniyle kardeşi Hacı Ali Demirel'in cenaze törenine de katılamamıştı.

Haberal ziyaret etti

CHP milletvekili ve Başkent Hastanesi’nin kurucusu Mehmet Haberal, Demirel’in en yakın dostlarından biri.  Haberal, daha sonra paralel yapının etkin olduğunun ortaya çıktığı dava çerçevesinde yargılanmış, Silivri cezaevi’nde yatmış ve tahliye olmuştu. Demirel, havalimanına giderek cezaevine girecek olan dostu Haberal’ı o dönemde uğurlamıştı.

Aynı zamanda Türkiye’nin sayılı hekimleri arasında yer alan Profesör Haberal, Demirel’i Güniz sokaktaki evinde düzenli ziyaret ediyor.
Haberal, bugün de Demirel’i ziyaret etti. Haberal, Demirel’in solunum yollarındaki rahatsızlığı görünce hastaneye kaldırılmasının uygun olacağını düşündü. Ve özel doktoru Aylin Cesur ile konuştu. Bunun üzerine Haberal’ın kurucusu olduğu Başkent Hastanesi’nden Güniz sokağa bir ambulans yola çıktı.

Demirel’in özel odasının bulunduğu Güven Hastanesi’nden de aynı zamanda bir ambulans gönderildi.

İki ambulansın Güniz sokağa gelmesi, bu telaştan kaynaklandı.

Özel odaya alınan Demirel'in tedavisine başlandığı öğrenildi.
Demirel'in iki gün süreyle hastanede tedavisine devam edilmesinin planlandığı belirtildi.

Güven Hastanesi Etik Kurulu Başkanı Tevfik Ali Küçükbaş ile Demirel'in özel doktoru Aylin Cesur'un imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "9. Cumhurbaşkanımız solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Özel Ankara Güven Hastanesi'ne tetkik ve tedavi amacıyla gelmişlerdir. Gerekli tıbbi değerlendirmelerine başlanmış olup halen takip ve tedavilerine devam edilmektedir" denildi.

Cesur: Endişe edilecek bir şey yok

Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur, Demirel'in sağlık durumuyla ilgili endişe edilecek bir şeyin olmadığını belirterek, "Kendisi normal bir enfeksiyonun kendi yaş grubunda yaptığı bir takım sıkıntıları yaşamakta" dedi. Demirel'in geçen hafta cuma gününden itibaren yaygın olarak görülen bir solunum yolu enfeksiyonu geçirdiğini belirten Cesur, "Hepimizin çoğu zaman evde uyguladığı ilk tedavileri yaptık ancak tam iyileşme sağlanamayınca kendisinin yaş ve malum durumunu göz önüne alarak, daha ileri tetkik ve tedavi yapmak amacıya Ankara Güven Hastanesi'ne geldik" dedi.

Kimse endişe etmesin

Demirel, kendisini arayanlara Cesur aracılığıyla da mesaj gönderdi.
Cesur, "Birkaç gün içerisinde hastanede bu sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, inşallah eve şifa ile döneceğimize inanıyorum. Genel sağlık durumu çok şükür. Biliyorsunuz kendi yaş grubuna göre hep geriden geliyor Sayın Cumhurbaşkanımız. Biz elimizden geleni yapıyoruz, genleri de iyi, sağ olsun Güven Hastanesi ve diğer doktorlarımız da her zaman destek oluyorlar. Her şey yolunda çok şükür" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)