E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Demir Yumruk'ta FETÖ'ye bilgi sızdırmaya inceleme ---

'Demir Yumruk'ta FETÖ'ye bilgi sızdırmaya inceleme

'Demir Yumruk'ta FETÖ'ye bilgi sızdırmaya inceleme
16 Temmuz 2022 - 16:05 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, "Demir Yumruk" operasyonunda alınan bazı şüpheli ifadeleri ile sulh ceza hakimlikleri kararlarını FETÖ'ye servis edenlerin tespitiyle alakalı inceleme başlatıldığı bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, kamuoyunda "Demir Yumruk" operasyonu olarak bilinen soruşturma kapsamında alınan bazı şüpheli ifadeleri ile sulh ceza hakimlikleri kararlarının, bazı avukat ve şüpheliler tarafından FETÖ'ye servis edildiği, firari FETÖ üyelerinin yayınladıkları "gerçeği yansıtmayan" video ve diğer paylaşımlarda bu tutanak ve kararlara yer verdiği, bazılarının açıkça bu bilgileri şüpheli avukatından aldığı yönünde paylaşım yaptıklarının tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, bu eylemleri gerçekleştiren kişilerin araştırılması için kolluk kuvvetlerine gerekli talimatların verildiği ifade edildi.

'Demir Yumruk'ta cirolu çek detayı

'Demir Yumruk' operasyonunda yeni gelişme: 14 kişi tutuklandı

FETÖ üyelerinin Kuzey Makedonya’dan iadesi istendi

İsveç yargısı FETÖ’cünün iadesini durdurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • IDAM16 Temmuz 2022 16:44

    idamsiz adalet adalet deyildir ve idamsiz pislik temizlenmez

  • Mustafa16 Temmuz 2022 16:16

    Feto bittimi zannediyorsunuz kayıtsız kuyutsuz olanlar çalışıyor hala atmaya dayanakta yok Üniversite okurken feyonun evinde kalanlar işlerinin başında mesala yurttakini biliyor evdekini nasıl bilsin Hala da yapıyor şerefsizler dikkatli olmak ve acimamak gerek