E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemir Grup Sivasspor - Kasımpaşa: 2-0---

Demir Grup Sivasspor - Kasımpaşa: 2-0

Demir Grup Sivasspor - Kasımpaşa: 2-0
30 Kasım 2019 - 17:17 borsagundem.com

Süper Lig'in 13. haftasında Demir Grup Sivasspor kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 yendi. 5'te 5 yaparak bu sezon ligde bir ilke imza atan Yiğido, 13. haftayı da lider kapadı.

Süper Lig'de Sivasspor fırtınası dinmiyor. Kırmızı-beyazlı takım konuk ettiği Kasımpaşa'yı ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi, zirvedeki yerini muhafaza etti. 

Üst üste 5'inci galibiyetini elde eden Yiğido, bu sezon Süper Lig'de bir ilki gerçekleştirdi. 

Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada Demir Grup Sivasspor'u 3 puana ulaştıran golleri 11. dakikada Hakan 17'de Yatabare kaydetti.

Yatabare'nin 90+3'te attığı gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Lider Sivasspor puanını 27'ye yükseltirken, Kasımpaşa ise 12 puanda kaldı. 

İLK 11'LER

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Marcelo, Aaron, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Emre, Fernando, Yatabare

Kasımpaşa: Fatih, Popov, Ben Youssef, Fernandes, Hafez, Sadiku, Khalili, Aytaç, Quaresma, Mustafa, Koita

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

2. dakikada Koita'nın pasıyla topla buluşan Sadiku'nun ceza sahası dışından vuruşunda, meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıktı.

10. dakikada Demir Grup Sivasspor öne geçti. Mert Hakan Yandaş'ın kafayla indirdiği topa Hakan Arslan ceza yayı üzerinden sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Fatih Öztürk'ün solundan ağlara gitti: 1-0

17. dakikada ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. Mert Hakan Yandaş'ın pasında sağ kanatta topla buluşan Goiano, meşin yuvarlağı altıpas önündeki Yatabare'ye doğru çıkardı. Boş durumdaki Yatabare, düzgün bir vuruşla topu filelere yolladı: 2-0

30. dakikada Uğur Çiftçi'nin sol kanattan ortasına hareketlenen Yatabare, altıpas içinde topa gelişine vurdu. Meşin yuvarlak, kaleci Fatih Öztürk'ten döndü.

43. dakikada Emre Kılınç orta sahadan aldığı topla ceza alanına sokuldu. Bu futbolcunun vuruşunda, meşin yuvarlak kalenin yanından az farkla auta çıktı.

Müsabakanın ilk yarısı, ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • solmaz kaleli01 Aralık 2019 13:55

    başkan mecnun otyatmaz bu işi biliyor.tek borcu olmayan takımlardan birisi.diğer 4 büyük takım milyon dolarlar borç batağında ve bu paralara futbolcular alır iken mütevazi bütcesi ile takımın geldiği noktadan birileri utanır.söyle 2-3 futbolcu takviye ile çok canlar yakar bu takım.