E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizDemir çelik hisseleri analizi---

Demir çelik hisseleri analizi

Demir çelik hisseleri analizi
15 Kasım 2016 - 11:20 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler, yayınladığı analiz raporunda Borsa İstanbul'da işlem gören demir çelik sektörü hisselerini değerlendirdi.

EREGLI DEMIR CELIK:

Ereğli Demir Çelik alt trend çizgisinden başlayan son 4 günlük yükselişiyle beraber üst trend çizgisini de kırarak yükseliş hareketine analiz yapıldığı 14 kasım itibariyle de devam ediyor. Fiyatların karşılaşabileceğ i ilk direnç noktası olarak 4.48 fiyatını görüyoruz bu fiyatın aşılması halinde 4.70 fiyatları hedeflenebilir. Fiyatların düşmesi durumunda ilk tepki daha önce kırılan trend çizgisi olabilir onun da kırılması halinde tekrar alış düşünmek için ilk beklentimiz 4.12 fiyatları olmalıdır. Daha güçlü bir destek noktası olarak ise 3.85 fiyatları beklenmelidir.

Teknik Görünüm:

IZMIR DEMIR CELIK:

Genel görünüme baktığımız zaman 2.72 seviyeleri ilk destek noktamız olarak görünüyor. Bu seviyenin altına sarkılması halinde 2.50 seviyelerine kadar bir değer kaybı beklenebilir. Senedin yukarı yönlü hareketinde ise 3.00 noktası ilk psikolojik direnç olmakla beraber 3.16 seviyeleri bu hisse için 2 yıldan sonra tekrar tepe noktası oluşturabilir.

Teknik Görünüm:

KARDEMIR DEMIRCELIK-D:

Günlük grafikteki genel görünüm itibariyle yaklaşık iki aydır senet düşüş trendindedir ancak bu düşüş 1.13 seviyesinden 4 gün önce aldığı tepkiyle 1.20’lere doğru hareketlenmesine rağmen yeterli alıcıyı bulamayarak tekrar 1.13 seviyelerine doğru bir çekilme yaşanmıştır. Bu seviyenin kırılması halinde ilk izlenmesi gereken destek noktası 1.10 seviyesi olmakla beraber daha güçlü bir destek olarakta 1.02 seviyelerini gözlemleyebiliri z.

Teknik Görünüm:

http://www.marbas.com.tr/hissenisec/

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)