E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDEAŞ'lı teröristler ABD-YPG korumasında böyle tahliye edilmiş...---

DEAŞ'lı teröristler ABD-YPG korumasında böyle tahliye edilmiş...

DEAŞ'lı teröristler ABD-YPG korumasında böyle tahliye edilmiş...
14 Kasım 2017 - 07:56 borsagundem.com

DEAŞ-ABD-PKK'nın ittifakını gözler önüne seren görüntüler ortaya çıktı. Rakka’da sıkışan en az 350 DEAŞ’lı terörist, ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehirden tahliye edilmişti. O görüntüler BBC yayınında kamuoyu ile paylaşıldı....

Ekim ayında yüzlerce DEAŞ'lı terörist, ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehri konvoylar halinde terk etmişti. BBC'de yayınlanan görüntülerde, DEAŞ'lı teröristlerin ABD ile PKK/PYD koruması altında şehri terk ettiği görüldü. Kanlı ittifakın görüntülerini İngiliz yayın kuruluşu BBC yayınladı.

ABD öncülüğündeki askeri koalisyon, 350 DEAŞ'lının "gizli anlaşma" ile tahliye edildiğini kabul etti. Kentten konvoylarla ayrılan DEAŞ'lı teröristlerin, Irak ve Türkiye sınırına kadar ulaştığı iddia ediliyor.

PKK/PYD daha önce Münbiç'te de DEAŞ ile tahliye anlaşması yapmıştı.

RAKKA'YI TERÖR ÖRGÜTÜNE TESLİM ETMİŞLERDİ

Terör örgütü PKK/PYD, Suriye'nin Rakka kentini, DEAŞ'tan almıştı. ABD eliyle işgal edilen Rakka, PKK'ya teslim edilmişti. Teröristler, şehrin merkezine teröristbaşı Öcalan'ın posterlerini asmıştı. Gizli anlaşmanın görüntülerini paylaşan BBC dahil birçok Batılı yayın organları ise, Rakka'nın PKK'nın eline geçmesini zafer gibi duyurmuştu.


Rakka'yı ABD ile PKK korumasıyla terk eden DEAŞ'ın konvoyunun izlediği
rota da böyle görüntülendi...

RUSYA, RAKKA'DAKİ KİRLİ ANLAŞMAYI AÇIKLAMIŞTI

Rusya'nın Suriye'deki birliklerinin komutanı Orgeneral Sergey Surovikin, terör örgütü PKK/YPG'nin DEAŞ'ın çatışmadan Rakka'dan çekilmesi için örgüt liderleriyle anlaştığını ve dünya kamuoyunun yanıltılması için şiddetli çatışmalar çıktığı yönünde haberler yapıldığını belirtmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atma ziya14 Kasım 2017 13:46

    Yalana bakın

  • D.demirkan 14 Kasım 2017 11:15

    KENDİ FÜZELERİMİZE.KENDİ TEKNOLİJİMİZE KENDİ SAVAŞ UÇAGIMIZA KENDİ TANKIMIZA SAHİP OLSAYDIK TÜRÜBÜNDEN SEYRETMEZDİK.

  • hasan14 Kasım 2017 11:12

    sanki yeni haber abd nin terör örgütlerini desteklediklerini silah lojistik egitim verdigini az biraz okuyan araştıran yannaşma masından başka herkes yazıyor söylüyor normaldir bizi yönetenlerdebunu bilmiyorlarmı

  • FATİH FATİH14 Kasım 2017 11:10

    Doğru hertarafa heykel dikeceklerine teknoleji üretseydiler bu gün avrupanın en güçlü Ülkesi olurduk son 25 senedir yapılanlarıda görmek lazım ÖZAL ERBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN BU ÜLKEYE HİZMET AĞIR SANAYİ TEKNELEJİ ÜRETTİ ALLAH RAZI OLSUN KENDİLERİNDEN

  • Bika14 Kasım 2017 09:18

    Türkiye'de eylem yapmak için gönderilmiş olmasın ?

  • doğru14 Kasım 2017 08:22

    teknolojin yoksa sadece seyredip yorum yaparsın...