E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDAX Endeksi’nde nasıl işlem yapılır?---

DAX Endeksi’nde nasıl işlem yapılır?

DAX Endeksi’nde nasıl işlem yapılır?
30 Ekim 2020 - 10:57 borsagundem.com

Adidas, Siemens veya BASF gibi dünya devi şirketlerin hisse senetlerinde işlem yapmak yerine bu şirketlerin de içinde bulunduğu DAX Endeksi'ne yatırım yaparak hisse senetlerinin trendinden yararlanmak mümkün.

Adidas, BASF, Siemens, Daimler gibi Almanya’ın en büyük 30 şirketinin hissenin performansını ölçen DAX Endeksi bu haftanın en çok değer kaybeden hisse endekslerinden biri oldu. Kovid-19 virüsünün yayılma hızını artırmasının ekonomiye vereceği olası zararlar pekçok hisse endeksi gibi DAX Endeksi'ni de olumsuz etkiledi.

Adidas, Siemens veya BASF gibi dünya devi şirketlerin hisse senetlerinde işlem yapmak yerine bu şirketlerin de içinde bulunduğu DAX Endeksi'ne yatırım yaparak hisse senetlerinin trendinden yararlanmak mümkün. Uluslararası yatırımcılar,  DAX Endeksi'nin hareketlerinden faydalanabilmek için, dünyanın en büyük borsalarından biri olan EUREX borsasında işlem gören, DAX Vadeli Sözleşmelerinde işlem yapıyor.

Eğer isterseniz siz de, DAX Vadeli Sözleşmeleri'nde uluslararası bir yatırımcı ile aynı hızda ve güvende işlem yapabilirsiniz.

Hem de paranızı yurt dışına yollamaksınız...!

Ama öncelikle, sözleşme özelliklerini anlamak için PhillipCapital’in hazırladığı videoyu izlemenizde fayda var.

Peki, DAX Vadeli Endeks Sözleşmeleri'nde nasıl işlem yapabileceksiniz?

PhillipCapital’de hesap açarak.

Üstelik uluslararası piyasa işlemlerinizi PhillipCapital ile yapmanız halide, paranızı yurtdışına transfer etmek zorunda kalmazsınız.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 milyon 250 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için;

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84

[email protected]

[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sedat30 Ekim 2020 20:27

    Bizdeki hisseler borsa çıkınca 1 puan çıkıyor düşünce 20 puan düşüyor Takib edende yok yani borsa yerine altın dolar yapsaydık daha iyi kazanırdık merkez spk herkes çok rahat bakalım sonuna ne olacak insanları çok yıprattılar

  • Murat30 Ekim 2020 11:23

    Biz Türkiyede sürekli zarar ediyoruz.Bırakın Dax ı,onu bunu.