E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan YPG açıklaması---

Davutoğlu'ndan YPG açıklaması

Davutoğlu'ndan YPG açıklaması
18 Şubat 2016 - 21:53 borsagundem.com

Davutoğlu: "Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır"

Başbakan Davutoğlu, Ankara’da terör saldırıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ankara’da 28 vatandaşımızı kaybettiğimiz hain terör saldırısı tüm Türkiye'ye, kardeşliğimize yapılmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır.

Türkiye bir bütündür, 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz. Biz buradayız, bu topraklardayız, ebediyen burada kalacağız” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika19 Şubat 2016 03:32

    Türkiye dışında terör örgütü olarak gören yok gibi.Davutoğlu'nun uçan kuştan haberimiz var iddiası doğru çıkmadı.Güvenlik zafiyeti ortada,istifa etmeyi ya da görevinde başarısız olanları görevden almayı düşünen yok mu ?

  • KARTALAĞABEYLİ18 Şubat 2016 23:06

    ben bile duymamış görmemiş olmuş olsam.millet vekilinin söylediklerin baz alındığında bu ülkede akp li olmayana iş para yok ne chp lisine ne mph lisine nereye giderlerse gitsinler dediğine küresel sermayeyi kötülediğini sizlerin ben bile dürüst ve samimiliğine inanırdım.....sizlerden bu ülkeye hayır gelmez.bölüçü yapılaşmanın vatan haini siyasi yapılaşması

  • KARTALAĞABEYLİ18 Şubat 2016 23:00

    sizler bu ülkede her daim bölüçülüğe hizmet ettini.hatta çok daha fazla ileri giderek bu ülkede akpli olmayana iş para yok dediniz.lanet olsun sizlere...

  • Cüneyt 18 Şubat 2016 22:57

    iyi ki söylemiş davutoğlu bizde bilmiyorduk...

  • V.H18 Şubat 2016 22:28

    akp dhkpc hizbullah törör örgütünün siyasi kadrosu ve ülke siyasetinin lideridir...terörist değilim ama bu ülkenin vatan severiyim.