E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan PYD itirafı---

Davutoğlu'ndan PYD itirafı

Davutoğlu'ndan PYD itirafı
27 Ekim 2015 - 07:56 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PYD'yi vurduğunu açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin olmadığı bir denklemde Suriye probleminin çözülemeyeceğini belirterek "'Fırat'ın Kuzeyi'ne PYD'de geçmeyecek' dedik ve PYD'yi iki kez vurduk" dedi.

A haber'de canlı yayına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye konusunda "Türkiye kendi kartlarını henüz açmadı. Açtığı zaman her şey daha farklı olacak. Herkes ayağını denk alsın. Türkiye'nin olmadığı bir denklemde Suriye promlemi çözülür mü? Biz ABD'ye de Rusya'ya da söyledik. 'Fırat'ın Kuzeyi'ne PYD'de geçmeyecek' dedik ve PYD'yi iki kez vurduk." şeklinde konuştu.

PYD'Yİ İKİ KEZ VURDUK    

PYD'nin Suriye rejimi ile yaptığı toplantıyı ifşa ettik. Türkiye'yi rahatsız etmek için kimlerin PKK'yı çıban başı yapmak istediğini biliyoruz. Türkiye'nin karşısında olanlar kaybedecek, yanında olanlar da kazanacak herkes hesabını ona göre yapsın. Daha Türkiye kendi kartlarını henüz açmadı. Açtığı zaman her şey daha farklı olacak. Herkes ayağını denk alsın. Türkiye'nin olmadığı bir denklemde Suriye promlemi çözülür mü? Biz ABD'ye de Rusya'ya da söyledik. 'Fırat'ın Kuzeyi'ne PYD'de geçmeyecek' dedik ve PYD'yi iki kez vurduk.

O TOPLANTIYI İFŞA ETTİK

Kandil'e hangi istihbarat birimlerinin hangi telkinlerle gittiğini, Paralel Yapı dahil kimlerin Kuzey Irak'ta bu PKK'yı böyle bir çatışma döneminin başlaması için ikna etmeye çalıştığını, bunların hepsi de bizde mahfuz, hepsini biliyoruz. PYD'nin Suriye rejimiyle Haseke'de 28 Mayıs'ta, tarihini vererek, yerini vererek söylüyorum, yaptığı toplantıyı onun için ifşa ettik. Türkiye'yi rahatsız etmek için kimlerin PKK'yı bir çıbanbaşı gibi kullanmak istediğini biliyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şahin27 Ekim 2015 16:56

    AKP iyice azıttı !..

  • evet 27 Ekim 2015 09:00

    evet maalesef bu ülkede tüsiad ve üst yapı ve üst yapının adamı doğan ve medyası,chp,mhp,hdpkk,paralel çete (feto ve adamları),mimarlar odası,tabipler odası,bir takım sözde sanatçı,aydın,akademisyen,gazeteci güruhu,sivil ve askeri bürokrat vb.gibi uzayıp gidiyor.bütün bunlar Türkiyenin gerilemesi için uğraşıyor,çaba sarfediyor ve batılılarla işbirliği içinde büyüyüp gelişmeye çalışan Türkiyeyi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.ihanetleri artık tescillenmiş bu hainler ülkemizin gelişmesine en büyük engel teşkil etmektedir.

  • heisenberg27 Ekim 2015 08:56

    siz değil miydiniz pyd lileri topraklarımızdan geçirip suriyeye gönderen? şimdi niye şikayetçisiniz? izin vermeseydiniz o zaman. adamları kahraman gibi geçirdiniz ülkeden siz sorumlusunuz.

  • ali27 Ekim 2015 08:39

    YAA GEÇİN BUNLARI. SEN KİMSİN Kİ ABD VE RUSYA'YA KAFA TUTUYORSUN. KARARLARI ZATEN SEN DEĞİL SARAY VERİYOR.