E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Mısır atağı---

Davutoğlu'ndan Mısır atağı

Davutoğlu'ndan Mısır atağı
03 Temmuz 2013 - 20:52 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mısırlı mevkidaşlarından bilgi aldı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mısır'daki son gelişmelere ilişkin olarak çeşitli ülkelerden mevdidaşları ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Davutoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği Singapur'dan ayrılmadan önce ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve Katar dışişleri bakanları ile telefonda görüştü.
Görüşmelerde Mısır'daki son gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muhammed04 Temmuz 2013 01:52

    arap halkı radikal şeriata baş kaldırıyor.

  • BİZ KİMİZ YA03 Temmuz 2013 23:22

    vurda bazı aklı evveller türkiyeyi yere göğe sığdıramıyor. yaw biz kimiz kim ..ipler bizi..basın ayağınızı yere basın..fazla uçtunuz..1 yıl sonra ekonomik çalkantılarla babayı görecek bu hükümet...çok şımarmışlardı..

  • amr diab03 Temmuz 2013 22:40

    Yahudinin oyununa geldiler.. yazık oldu !!! Bu olaydan anlıyorum ki dünyada masonizm halen zirvede ve güçlü.. Allah bildiği gibi yapsın sizleri

  • Borsacı03 Temmuz 2013 22:15

    Son generalin konuşmasından anladığım kadarı ile Mısır daha 1971 e ancak gelebildi. Aramızda 40 yıl fark var. Teknokrat hükümeti filan kurulacakmış. Türkiye ben bunları tanımıyorum dese Dünya karışır. Bizden onay aldılar herhalde.

  • dlbyz03 Temmuz 2013 22:01

    eeee avrupayı turizim kurtaracak diye gezi tahrir birezilya karıştır şimdi meleme sesleri turizmi bu ülkelerde can çekiştir ispanya fıransa bayram yüzde 30 nokta sekiz artış yeni dünya bu yunanistanda payını aldı bravo vatikan bravo

  • Borsacı03 Temmuz 2013 21:06

    Ne oldi ? geçen hafta gezi parkı deyip eleştiriyorlardı, kıçları tutuşunca Türkiye'ye akıl soruyorlar. Ne haliniz varsa görün demek lazım ama işte Türk insanı merhametli. Araya girip barış ve huzuru sağlamak lazım. Mısır'daki adamda insan, İsrail'deki de, Berlin'deki de. Huzur sağlama meraklısı başka millet var mı merak ediyorum.