E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Oslo cevabı---

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Oslo cevabı

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Oslo cevabı
22 Ekim 2015 - 19:16 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Şanlıurfa mitinginde Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert bir dille yanıt verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Şanlıurfa mitinginde halka hitap etti. Kılıçdaroğlu'nun Oslo belgeleri ile ilgili iddialarına "Ne biliyorsan açıkla" yanıtını veren Davutoğlu, Şanlıurfa'dan bağımsız adaylığını koyan sonra adaylığını geri çeken Davutoğlu, şu mesajları verdi:

"EŞ BULAMAZSANIZ BİZE BAŞVURACAKSINIZ"
İşiniz var, maaşınız var, aşınız var... Ne kaldı, eş kaldı eş... Biz bu toprakların insanlarının bereketlenmesini istiyoruz, çoğalmasını istiyoruz. Eş lazım dediğinizde önce anne babanıza gideceksiniz. İnşallah onlar size hayırlı bir eş bulacak. Bulamazsa bize başvuracaksınız. 

"SAVUNDUKLARI TEK ŞEY AK PARTİ'Yİ İKTİDARDAN ETMEK"
Sayın Bahçeli daha ilk günden dükkanı kapattı. MHP tabanı sorumluluk almak istiyordu ama Bahçeli her şeye 'hayır' dedi. CHP ve Kılıçdaroğlu ise başka bir alem. Hizipçi siyasetten kurtulamıyor. Ülke yönetmekte onların gözü yok. Parti yönetmekte bile sıkıntı yaşıyorlar. Birinin dediği başka birini tutmuyor. Bunlar iktidara gelebilirler mi? Bir gün ağızlarından 'Tek başına iktidara geleceğiz' dediklerini duydunuz mu? Bunların bir iddiaları yok. Savundukları tek şey AK Parti'yi iktidardan etmek. Seçimlerden sonra AK Partisiz bir hükümet için blok siyaseti tutturdular. Bu memleketin mayası AK Parti. Maya olmadan hükümet tutar mı? Bizimle koalisyon için görüşme noktasına geldiler ama öyle bir taleple geldiler ki, AK Parti kimliğinden vazgeçer mi?

"BU ÇAPULCULARA MEYDANI BIRAKACAK MISINIZ?"
Şimdi meydanlarda yoklar. Birtakım haberlerle korkutmaya çalışıyorlar. Bu çapulculara meydanı bırakacak mısınız? 

Güvenliği özgürlüğe, özgürlüğü güvenliğe kurban etmeyiz.

"KARNINDAN KONUŞMAK SİYASETÇİYE YAKIŞMAZ"
Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün bir şehidimizin evini ziyaret ediyor. O şehidin evinde utanmadan 'PKK niye silah bıraksın' diyor. Ey Kılıçdaroğlu sen PKK'nın avukatı mısın? Ankara saldırısının ardından Kılıçdaroğlu ile görüştük. Ama bir gün sonra 'Açıklarsam zor durumda kalır' dedi. Açıklamazsan namertsin. Ne biliyorsa açıklasın. Bugün de çıkmış, 'Paralel Yapı'dan aldığı telkinlerle Oslo belgeleri diyor. Ne biliyorsan açıkla. Karnından konuşmak siyasetçiye yakışmaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İŞGÜZARLAR.22 Ekim 2015 23:11

    Sizlerden iyi pkk lı olurmu onları bugüne kadar besleyen vede koruyan sizlerdiniz ama seçimlerden sonra inanıyorumki içinizdeki doğrucular ve ALLAH korkusu nu bilenler partinizden istifa edeceklerdir ve ozaman sizlerin kaçma zamanıdır.inşallah hepinizde yargılanırsınız.

  • Emekli22 Ekim 2015 20:49

    Beyaz toroslar

  • Anadolu 22 Ekim 2015 20:21

    Düne kadar pkk uzlaşma içinde olan bunlardı! Tek başına iktidar olamadılar diye çatışma ortamı üretip bunun psikolojiğiyle kendi yandaşı olmayan bütün basın yayın toplumsal kurumları işadamları siyasetçileri pkk ile özdeşleştirerek imha etme politikasını devreye soktular! Ne aşağıda me kadar çirkin düzeysiz bir politik anlayış! Şiidetle toplumu terbiye etmede ayrı bir boyut! Bak bize oy vermezseniz böylr olur size bu olur tekerlemekeriyle bu siyaseti desteklemek ne kadar basit! Oy için bu kadar şiddet yılım be ölüm! Hersey okadar göz önünde ki!

  • İşsiz22 Ekim 2015 19:53

    AKP seçmeni, kendilerine "işiniz var, maaşınız var, aşınız var... Ne kaldı, eş kaldı eş" diye hitapta bulunarak dalga geçen parti başkanları ile ne kadar öğünseler yeridir.

  • hepsini buldunuzda ???22 Ekim 2015 19:30

    Bir o kalmisti simdi insanlara da es bulacaksiniz, vaaaay bee, siz milleti evlendirmeden once karnini doyuracak ekmegi kazandirinda, hala dolga geciyonuz, sandihta da miellet sizle dalga gececek, sonuclara sok olacaksiniz, yoh olacaksiniz