E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan flaş fezleke açıklaması---

Davutoğlu'ndan flaş fezleke açıklaması

Davutoğlu'ndan flaş fezleke açıklaması
04 Mart 2016 - 19:56 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İran ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. Başbakan, fezlekelerin Meclis'e gönderileceğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İran ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

YARINDAN İTİBAREN BAŞLIYOR
Silopi'de 1 okul hariç eğitim hayatı normale döndü. İlçede imar faaliyetleri çerçevesinde altyapı gözden geçirilecek. Kapsamlı bir imar seferberliği yarından itibaren başlıyor.

Terörle mücadelede en zorlu aşama halkın umudunu kaybetmemesidir.

İRAN'DA IRAK VE SURİYE MESELELERİ MASADA OLACAK
Başbakan olarak İran'a gerçekleştireceğim ilk ziyaret olacak. İran ile köklü ilişkilerimiz var. İran'la ilişkilerimizin son 13 yılda ne kadar mesafe kaydettiğini herkes biliyor. Ekonomilerimiz birbirini tamamlayıcı durumda. İran'a ambargoların kalkması bizi memnun etti. Başta Irak ve Suriye olmak üzere bölgesel meseleleri de İran ile ele alacağız.

FEZLEKELER MECLİS'E GÖNDERİLECEK
Teröre destek vermeyi toplum vicdanı kabul etmez. HDP'lilerle ilgili fezlekeleri Meclis'e göndereceğiz. Kimse terörü meşru kılamaz, buna tahammül etmeyiz. Gereken adımı en doğu zamanda tereddütsüz atacağız. Bütün partiler teröre karşı birleşmeli ve ortak adım atılmalı. 

Eminim birçok HDP vekilleri de HDP'nin bu durumuna tepki gösterirler. Bunları bir parti meselesi olarak görmemek lazım. HDP'deki makul vekiller de tavır arayışı içinde.

DHKP-C terörüne CHP'den tepki bekliyorum.

HDP'Lİ ESKİ MÜFTÜ TERÖRE FETVA VERİYOR MU?
Bunları bir parti meselesi olarak görmemek lazım. HDP Milletvekili eski müftü Nimettullah Erdoğmuş, bu terör saldırılarına fetva veriyor mu? Alçakça bir saldırıdan sonra taziyeye giden Milletvekili ile yan yana oturmayı içlerine sindiriyorlar mı? 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)