E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan flaş Abdullah Gül açıklaması!---

Davutoğlu'ndan flaş Abdullah Gül açıklaması!

Davutoğlu'ndan flaş Abdullah Gül açıklaması!
19 Ekim 2015 - 13:38 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında flaş açıklamalarda bulundu

A Haber'de canlı yayında  Murat Akgün'ün sorularını cevaplayan Davutoğlu 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Gül'ün hepimizi araması gerekirdi diyen Davutoğlu, 'Kendi takdiridir ama taziye evi Başbakanlıktır. Burada taziye evi kim taziye kime verilir. Burada taziye evi bütün Türkiye’dir. Sadece HDP’ye taziye dilemek bütün vatandaşlarımızı HDP ile özleştirmek olurdu. Hepimizi araması lazımdı, tüm Türkiye’nin taziyesi bu. Demirtaş bu taziyeyi kendine mal edemez. Demirtaş’la bir görüşmem olmadı gerek de görmedim. Acı hepimizin acısı…' dedi.

DEMİRTAŞ'I ARADIM ÇÜNKÜ...

Ben Diyarbakır saldırısında Demirtaş’ı aradım çünkü HDP’ye saldırısı yapılmıştı ama tenezzül edip telefonumuza çıkmadı Demirtaş… Şimdi benim tekrar aramamı gerektirecek bir durumum yok, zaten taziyeyi beklemeden bizi, beni, cumhurbaşkanımızı katillikle suçlamış neyin taziyesini yapacağız.

Artık standartlarımızın olması lazım. Demirtaş’a bir taziyeyi şahsi olarak gerek görmedim. Bütün Türkiye’ye taziye diledik.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adil dsğlı 12 Ekim 2017 22:00

    Benim ve benim gibi küçük yatırımcılar işlemgören hisseleri almışız,gözaltı ve ardından işlem sırası kapatılıyor SPK.ne iş yapar,devlet niye bizim hukuki anayasal haklarımızı (memsa,favoridinlenme yrlri) taşöranlarla anlaşıp gasp eder.

  • Levent19 Ekim 2015 15:12

    Türkiye ve RTE başkanlık sistemini rüyasında görür ancak. Anketlerden haberiniz yok sanırım

  • cüneyt19 Ekim 2015 15:10

    Terör toplantısına Demirtaş neden davet edilmedi. Adamı sevmem ama şu andaki milletvekili sayısında göre HDP 3. parti. Böyle demokrasi olmaz. Aptullah Gül doğru yapmış bence de

  • kabul edilemez19 Ekim 2015 14:26

    ne kuklası kardeşim Türkiye Başkanlık sistemine geçecek ve Tayyipten sonraki başkan Davutoğlu olacak inşallah.Parti kurmakla bu iş olmaz.Ankaradaki olayda başsağlığı dilenecek yer Başbakanlıktır.Gül'ün terörist hdp liderine başsağlığı dilemesi gerçekten kabul edilir bir durum değildir.

  • ali19 Ekim 2015 14:10

    Sn Gül işini bilir. Sen okulda hocalık yaparken Sn Gül AKP'yi kurmuştu. Zaten RTE'nin kuklası konumunda olduğunu herkes biliyor.