E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDavutoğlu'ndan borsa müjdesi---

Davutoğlu'ndan borsa müjdesi

Davutoğlu'ndan borsa müjdesi
25 Şubat 2016 - 10:52 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu, Ürün İhtisas Borsası'nın en kısa sürede kurulacağı müjdesini verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Borsa İstanbul-Borsa Konya işbirliği imza ve gong töreninde konuştu.

Davutoğlu şunları söyledi:

''Burada attığımız adım tarihi bir adım. Ayrıca tarım sektörüyle ilgili efektif adımlar atma zorunluluğu olduğunun farkındayız. İki hususla ilgili müjdelerimi vereyim. Gümrük Bakanımıza talimat verdim Ürün İhtisas Borsası en kısa sürede kurulacak. Bu yılın ilk yarısında. İkincisi lisanslı depoculukla ilgili TMO fiili depoculuk yapmaktan çıkacak düzenleyici role geçecek. Piyasalardaki fiyat oynaklıklarını kontrol altında tutacak. Fiili depoculuğu özel sektöre devredeceğiz. Birileri bizi negatif gündeme mahkum etmek istiyor. Terör üzerinden Türkiye'de kaos havası oluşturmak büyük bir tuzak. Türkiye'de hayati mücadele sürerken hayat normal seyrinden çok daha ötesinde yürüyor. İnşallah Diyarbakır'ımızda da ticaret borsaları konuşulacak. Kars'ta Ağrı'da Kafkasya'ya doğru açılan büyük bir ekonomik havza oluşacak. Bizim hayalimiz bu. Birileri çukurların içinde o gençleri heba ederken biz onlarla büyük şehir imarları gerçekleştirmek istiyoruz. Siz ne yaparsanız yapın bu topraklar bereketli ülkenin toprakları olmaya devam edecek.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • arslan27 Şubat 2016 01:39

    sayın başbakan şu ihlas grubunun bi kulaklarını çekseniz.akp diye diye ve din de var tabi işin içinde millete hisse gazlıyorlar.hükümet bizimle deyip yatırımcıyı sömürüyorlar.

  • sayin baskan26 Şubat 2016 16:56

    15 senedir 100 kat buyuyen fakat fiyati ayni surunen ecizacibasi kagitlarini spk mutlaka incelesin , 1 mil.cirosu olan sirketler 15 senedir zarar acikliyor , paramiz pul oldu , bittikk.

  • sayin basbakan.26 Şubat 2016 16:53

    Borsamizda spk nin patronlarini koruyan kanunlari yuzunden , patron somurusunden yatirimci kalmadi, esas olan gelismis ulkelerdeki kanunlari uygulamak, patroncul kanunlarla , ahlak yoksunu olan kisiler somurulere devam ediyor, 15 senedir 200 kati ozvarligi buyuyen sirket , hep zarar gosteriyor, 15 senedir sermaye artirmiyor, fiyati da artmiyor, yatirimci bitiyor

  • Goldaszede26 Şubat 2016 16:36

    Goldasta yapilan soygun sonucu elimizden alinan hakkimiz ne olacak ????????

  • BORSA MAĞDURU.25 Şubat 2016 22:25

    Sayın BAŞBAKANIM esas biz borsaya girdiğimizde aldığımız hisseler neyazıkki kapandı yani tahtaları kapandı EGS gurubunun tüm hisseleri neden kapandı madem bankada birşeyler vardı peki bunun suçu biz küçük yatırımcılardamı birde diyorlarki borsaya yatırımcılar gelmiyor ben bile arkadaşlarıma söylüyorum paranız varsa sakın ha beni gördünüz biriktirmiş olduğum tüm birikimlerimi borsada batırdım nedeni hükümetimize güvendik ama ne yazıkki hükümetimiz patron milletini tuıttu küçük yatırımcıları unuttu şimdi sizler söylüyorum neolur KAPALI TAHTALARIN hepsini açında bu millet kurtulsun ve sizlerinde değerleri artmış olsun.

  • Bika25 Şubat 2016 12:06

    Ürün İhtisas Borsası kurulsa ne farkeder.Türkiye'de tarım ve hayvancılık neden verimsiz ? ABD ve AB ülkelerindeki fiyattan et ne zaman yiyeceğiz.

  • ŞAHİN25 Şubat 2016 11:54

    NEDEN İTİRAF ETMİYORSUNUZ.2012 YILINA KADAR KOTUKLARDA OTURMUŞ HİSSE SENEDİ PORTFÖYÜ ÇALIŞTIRIYOR AKABİNDE GETİRİLER BAZ ALINDIĞINDA ÜLKEYİ ÜRETİME DAYALI DEĞİL BASILAN TL NİN KARŞILIĞI İTHALAT ANLAŞMALARININ BAŞROL OYUNCULARIYDIK DİYE...

  • turgut25 Şubat 2016 11:51

    o hendekler kazılırken seyretmeyecektiniz herşey de yağ gibi çok profesyönel şekilde üste çıkma sanatını çok iyi icra ediyorlar

  • KARTALAĞABEYLİ25 Şubat 2016 11:30

    gençliğinde tarlada bağda bahçede ALTIN ARAMIŞ,VE SERMAYE ARAÇLARINDA YATIRIMLAR YAPMIŞ KİŞİYİ ÜLKENİN BAŞBAKANI YADA CUMHUR BAŞKANI YAPARSANIZ.ADAM ÜLKENİN ÜRETİME DAYALI SEKTÖRLERİNİ ÜRETİME DAYALI YÖNETMEZ SERMAYE ARAÇLARINI VE ÜLKENİN MİLLİ DEĞERLERİNİ BAZ ALIR ÜLKE YÖNETİR..

  • KARTALAĞABEYLİ25 Şubat 2016 11:27

    sizler gercekden ne yaptığınızı biliyormusunuz.üretim politikaları geliştireceğinize sermaye araçları ve sermaye akışlarındaki para akışını ve bu para akışından kazanç sağlamaya odaklanmışsınız.sizler siyasi ve ekonomi yönetiçimisiniz yoksa broker yada yatırımcı yada spekülatör yada tüketiçi kesimimisiniz.ulen sizler ne iş yaparsınız..

  • Cüneyt 25 Şubat 2016 11:24

    Senin dediğin gibi hep hàyál gerçeklikle ilgin yok...

  • seni kim ne yapsın..25 Şubat 2016 11:03

    Birileri bizi negatif gündeme mahkum etmek istiyor................................ boşuna yorumlamadım.bunlara kmler dur yapma yanlış yapıyorsun diyorsa bunlar doğru yaptığını düşünüyor,aferin doğru yapıyorsun dediklerinde ise doğruluk ve yanlışlar arasında boçalıyor.çünki hiçbir bilgi ve tecrübeye sahip değiller ekonomi yönetimi konularında sadece piyasanın tepkisine göre hareket ediyorlar.