E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan bomba PKK çıkışı---

Davutoğlu'ndan bomba PKK çıkışı

Davutoğlu'ndan bomba PKK çıkışı
15 Ağustos 2015 - 15:12 borsagundem.com

Kuzey Iraklı gazetecilerle bir araya gelen Davutoğlu PKK'yı eleştirdi. "Öcalan'ı serbest bıraksak da PKK onu dinleyecek mi?" dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK'nın Abdullah Öcalan'ı dinlemediğini ifade etti. Kuzey Irak'tan bir gazeteci grubu, önceki gün Ankara'da Ahmet Davutoğlu ile biraraya geldi.

"BIRAKSAK PKK ÖCALAN'I DİNLER Mİ?"

Rûdaw Portal Sorumlusu Hemin Lıhoni, gazeteci Arif Kurbani'nin Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılıp bırakılmayacağı sorusunu yönetlmesi üzerine, Davutoğlu'nun "Öcalan'ı serbest bıraksak da PKK onu dinleyecek mi?" yanıtını verdiğini belirtti.

"KANDİL DİKKATE ALMIYOR"

Davutoğlu, "Kandil, Öcalan'ı dikkate almıyor ve onun aldığı kararları uygulamıyor" dedi.

DAVUTOĞLU'NA "KUZEY IRAK" ELEŞTİRİSİ

Başbakan, "Kuzey Irak" ifadesini eleştiren gazetecilere, ''Kürdistan Bölgesi tanımını ilk kez biz kullandık ve biz bu meseleye gayet normal bakıyoruz'' değerlendirmesini yaptı.

ÖCALAN 16 YILDIR İMRALI'DA

15 Şubat 1999'da Kenya'da gözaltına alınan Abdullah Öcalan, ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Öcalan, 16 yıldır İmralı cezaevi'nde bulunuyor.

NEVRUZ'DA SAVAŞA SON VERİLSİN ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Abdullah Öcalan, bu yılki Nevruz Bayramı mesajında, PKK'nın kongresini toplayarak, 40 yıllık savaşa son vermesini istemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alp15 Ağustos 2015 18:21

    Me güzel çatışmasızlık sürüyordu, sadece hep hdp şilerle Yandaş grupları saldırıya uğruyordu sadece, ne diye aniden büyük askeri operasyonlar başlatıldı anlamış Değilim,? Başkan olamamanın kini mi? İşit i beslemeye karşı çıkacak Butun verileri örtmek mi? Milliyeti türbinlere oynayıp oy yükselmek mi? Hdp yi poliste hukuk toplumsal baskı altına Alıp baraj altına itip mecliste yeniden hakimiyeti mi Sağlamak? Ekonimi alanındaki başarısızlıklardan sonra Ekonomi ve sosyal adaletteki Çöküşü milliyetçi sloganlarla örtüp tekrar pozisyon mu geliştirmek?

  • Santana15 Ağustos 2015 15:33

    Salin Öcalani dışarı belki pkk eylemleri bitirir. Bitirmesse aldatildik dersiniz... !!!

  • Köprüyu geçemiyen filozof15 Ağustos 2015 15:29

    Eski başkan sözleri nekadar anlamsız düne kadar aynı masa oy düşünce düşman köprü geçene kadar geçmişi inkar eden iktidar ne kadar güvenilir görünen koy misali