E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Bahçeli'ye çağrı---

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye çağrı

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye çağrı
19 Ekim 2015 - 19:09 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon mitinginde konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu: "Şimdi de yine  televizyonlarda siyaset yapacağına, aileler üzerinden iftiralarda bulunuyor, ailelerini karıştırarak siyaset yapmaya kalkıyor. Sayın Bahçeli'yi bir kez daha  siyasi nezakete ve bu zor dönemlerde her şeyden önce karşılıklı hürmete saygıya  davet ediyorum. Ama bize yapılan saygısızlığı da karşılıksız bırakmayız, bunu da  buradan ilan ediyorum. Cumhurbaşkanımıza, Cumhurbaşkanımızın ailesine yönelik  olarak Sayın Bahçeli veya muhalefet parti liderlerinin yaptığı her saldırıyı o  büyük makama, sizlerin oylarıyla gelinen o makama saygısızlık olarak görüyoruz. Mücadelesi olan varsa işte siyaset meydanı burası. Mertçe mücadele edelim. Ama aileler üzerinden karşılıklı yıpratmalarla bu ülkenin geleceğinin tartışıldığı  bugünlerde içeride yeni sıkıntılara, yeni tartışmalara mahal vermeyelim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş19 Ekim 2015 21:07

    Sn Başbakan...Siz kendi tabanınıza,Sn Bahçeli kendi atabanının istediklerini söylüyor.. Sn,Cumhubaşkanı da kendini savunur..Siz kendinizi savununuz..