E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'dan bir ilk---

Davutoğlu'dan bir ilk

Davutoğlu'dan bir ilk
18 Aralık 2015 - 13:59 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabından canlı yayın yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Facebook hesabından yapılan canlı yayında 1 Kasım seçimlerinde verilen desteğin büyük bir destek olduğunu ifade ederek, “Huzurunuza gelirken bir çok söz vermiştik. Planlarımızdan bahsetmiştik. Geçen hafta yine sizlerin huzurunuza çıktık ve bir haftalık, bir aylık, üç aylık ve bir yıllık eylem planımızı paylaştık. Bizim sözümüz senettir. Biz söz verdiğimiz zaman yaparız. İşte bir hafta geçti ve yine sizin huzurunuzdayım ve sözümüzün senet olduğunu gösterecek bir haftalık yaptığımız çalışmaları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir hafta önce yapacağız dediğimiz sözlerin hepsini eksiksiz yerine getirdik. Biz hesap makamındayız siz ise bu hesabın takdirini verecek makamdasınız. Bir hafta önce söylemiştim” diyerek gerçekleştirilen çalışmaları tek tek sıraladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Prensibimiz açık, Vaadimizi vatandaşa hesabımızı Allah’a veririz. Hayırlı Cumalar diliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.
Başbakan'ın bu canlı yayını 3 dakika içinde 17 bin kişi tarafından görüntülenirken 8 bin 426 kişi tarafından beğenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32318 Aralık 2015 20:44

    NEKADAR TUHAF DEĞİLMİ PARALEL YAPI DEDİLER AKP NİN TÜM GİRİŞİMLERİ NE SUÇLU BULDULAR SONRASINDA PARALEL YAPI GİTTİ SAADET PARTİSİ AKP OLDU..BUKALAMUN GİBİ ŞEREFSİZİM

  • KARTALY32318 Aralık 2015 20:39

    SECİMLERDEN SONRASI AKABİNDE TBBM GÜVEN OYUNUN SERMAYE ARAÇLARI FİYATLANDIRILMASI BAZ ALINDIĞINDA NEDEN FİYATLANDIRILMADIĞININ VE MERKEZ BANKASININ 17 ARALIKDAN SONRA NEDEN REZERVLERİNİN ERİDİĞİNİN AÇIKLAMASINI YAPACAK OLAN EKONOMİ VE SİYASİ KURMAYLAR VARMI...SAKIN RUSYA DEMEYİN MERKEZ BANKASININ ALTIN REZERVLERİ BUNU YALANLIYOR

  • KARTALY32318 Aralık 2015 20:29

    SAYIN DAVUTOĞLU SECİMLERDEN SONRA TAM 13 AY YADA 21 AY.SAY SAYA BİLDİĞİN KADAR TÜM EKONOMİ SÖMÜRÜLERİNİZİN YAPILAŞMALARINIZIN BERTARAF EDİLİŞİ VE AKP NİN DEŞİFRESİ AKABİNDE ERKEN SECİM

  • KARTALY32318 Aralık 2015 20:26

    UMARIM AKP NİN TÜM YAPILAŞMASI VE SÖMÜRÜLERE DAYALI GİRİŞİMLERİ TAMAMEN DEŞİFRE OLUR VE ÜLKE İSTİKRAR VE HUZURA KAVUŞUR... SÖMÜRÜLER BİTER.

  • KARTALY32318 Aralık 2015 20:23

    Biz söz verdiğimiz zaman yaparız. BU DA DOĞRU ÜLKENİN BİRLİK VE BÖLÜNMEZLİĞİ BAZ ALINDIĞINDA BOP EŞBAŞKANLIĞINA DAYALI ORTADOĞUNUN SÖMÜRÜLMESİ VE BUNDAN ÇIKAR ELDE EDİP ÜLKENİN BÖLÜNÜP İÇ SAVAŞ ÇIKARILIP AMAÇLARA HİZMET ETTİRİLMESİ SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA DA SÖZ SÖZDÜR TAAKİ DEŞİFRE OLANA VE SİYASİ POLİTİKALARDA DEĞİŞİKLİĞE GİDENE KADAR..

  • KARTALY32318 Aralık 2015 20:20

    Bizim sözümüz senettir DÖĞRU SÖYLÜYOR.ÜLKENİN SÖMÜRÜ POLİTİKALARINA DAYALI SERMAYE ARAÇLARINA ENTEKRE EDİLMİŞ KREDİLERİN KARŞILIĞI HİSSE SENETLERİDİR.

  • KARTALY32318 Aralık 2015 20:18

    Başbakan Ahmet Davutoğlu, Facebook hesabından yapılan canlı yayında 1 Kasım seçimlerinde verilen desteğin büyük bir destek olduğunu ifade ederek 1 KASIMDAKİ SECİMLERDE AKP YE DESTEK DEĞİL SADECE EKONOMİK OLARAK SERMAYE ARAÇLARI VE PARA AKIŞI BAZ ALINIP GETİRİ AMAÇLI SECMEN OYU VERİLDİ.VE BU SECMEN OYU SERMAYE ARAÇLARINDA KAZANÇA CEVRİLDİ.ŞİMDİKİ AMAÇ İSE ERKEN SECİM VE AKP NİN TÜM KİRLİ PARASAL İLİŞKİLERİNİN DEŞİFRESİ.

  • Vatandaş18 Aralık 2015 19:13

    RTE, Davutoğlunun televizyon kanallarında konuşmasını yasakladı muhtemelen:)