E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu ve Gül de Yenikapı mitingine katılacak---

Davutoğlu ve Gül de Yenikapı mitingine katılacak

Davutoğlu ve Gül de Yenikapı mitingine katılacak
05 Ağustos 2016 - 22:20 borsagundem.com

Pazar günü Yenikapı da düzenlenecek 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu da katılacak

Yenikapı'da pazar günü gerçekleşecek tarihi 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı öğrenildi.

DAVUTOĞLU'NDAN CHP VE MHP LİDERLERİNE TEBRİK
Eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting davetine icabet edeceklerini açıklayan CHP ve MHP liderlerini tebrik ederek, "Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile tüm dünyaya da bizi bölemeyecekleri mesajını hep birlikte en net şekilde vereceğiz" dedi.

ZARURET VE ONUR
Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Davutoğlu, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Devlet Bahçeli'nin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabet etme kararlarını tebrik ediyorum. Böyle zor zamanlarda birlik içinde hareket etmek tüm siyasetçiler için hem bir zaruret hem bir onurdur. İnanıyorum ki Pazar günü Yenikapı'da milletimiz tarihe altın harflerle geçecek bir duruş gösterecek. Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile tüm dünyaya da bizi bölemeyecekleri mesajını hep birlikte en net şekilde vereceğiz" ifadelerini kullandı.

GÜL DE MİTİNGDE OLACAK
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, pazar günü Yenikapı da düzenlenecek 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacak. Ayrıca Abdullah Gül'ün dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak mitinge birlik ve beraberlik açısından katılmasının iyi olacağı şeklindeki temennisini ilettiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)