E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu muhalefete ne öğretecek---

Davutoğlu muhalefete ne öğretecek

Davutoğlu muhalefete ne öğretecek
25 Nisan 2015 - 15:56 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu seçim startında ilk mitingi Erzurum'da yaptı

AK Parti'nin ilk durakları milli mücadelenin kongre şehirleri Erzurum ve Sivas.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun Erzurum mitingi konuşmasından satırbaşları:

Bugünden itibaren 70'i aşkın vilayetimizde mitingler, kampanyalar yapacağız. Kazasız, belasız olmasını diliyorum. Eğer biz bugün buradaysak Erzurum Kongresi'nin yiğit insanlarına borçluyuz. Biz dedelerimizi anarken birileri de başka ülkelerin başkentlerinde bize tuzak kuruyor. Biz tarihimizle, ecdadımızla gurur duyduk, gurur duyuyoruz. Papa Endülüs'te katledilen Müslümanların, Yahudilerin hesabını versin. Biz arşivlerimizi açarız kim bizimle konuşmak isterse konuşuruz. Bizimle konuşmak isteyen de göz hizasında konuşacak. Tepeden bakmayacak. Bu milletin şiarı merhamet ve vicdandır. 7 Haziran'da yeni bir destan yazmaya hazır mısın Erzurum? 

AK Parti iktidara gelmeden önce görünüşte bir iktidar vardı ama her şeye IMF karar veriyordu. Şimdi IMF'yi biz idare ediyoruz. Kılıçdaroğlu'nun o SSK'sında saatlerce beklenilen o günlerde, esnaf yazar kasalarını atıyordu. Şimdi soruyorum Türkiye'ye IMF memuru geliyor mu? Hasta adam dönemi bitti. Hastanelerde şimdi her an istediğiniz hizmeti alabiliyor musunuz? Eczanelerden istediğiniz ilacı şu an alabiliyor musunuz? İşte aradaki fark bu. Kılıçdaroğlu zihniyeti bunu anlamaz.

2002'de 70 Cent'e muhtaç bir ülke vardı. Şimdi yılda 3,5 milyar dolar mazlumlara veriyoruz. Bu topraklar bereketlendi. Başı örtülü, başı açık artık bu ülkede hiçbir ayrımcılık yapılmayacak. Biz muktedir Türkiye'nin peşindeyiz.  

Her il için ayrı bir seçim beyannamesi hazırlıyoruz. Yeni Türkiye sözleşmesinin esası bütün vatandaşlarımız birlik içinde özgürce yaşayacak. Yeni anayasa ile birlikte siyasal sistemimizi başkanlık da olmak üzere yeniden tasarlayacağız. Milli bir anayasa ile yeniden halkın huzuruna çıkaracağız.

2023'e kadar Türkiye semalarında %100 Türk yapımı savaş uçağı uçacak. Türkiye'de her şey milli, yerli olacak. Çünkü bize her yer Türkiye. Artık kimse Çanakkale Boğazı'na gelmeyi düşünmek değil hayal bile edemeyecek. AK Parti kaynak üretir, boşa laf sarfetmez.

En kısa zamanda Erzurum'a 700 yataklı şehir hastanesi yapacağız. Erzurum-Erzincan-Kars hızlı trenini 2018'e kadar yapıp, hizmete sunacağız.
Baskıyla, şiddetle terörün, demokrasinin yanyana olamayacağını bilecekler, bilmezlerse biz öğreteceğiz.

Kılıçdaroğlu'na hesabı, Bahçeli'ye milliyetçiliği, Demirtaş'a demokrasiyi öğreteceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibo 26 Nisan 2015 00:56

    sam amcadan masallar yemeyiz artık siyaset zenginleşme aracı olmamalıdır

  • doğa26 Nisan 2015 00:56

    ımf demişken dış borcumuzuda açıklayın

  • KARTALY32325 Nisan 2015 22:23

    İFLAS ETMİŞ EKONOMİ VE SİYASETİNİN KİMSEYE ÖĞRETECEK BİR KONUSU OLAMAZ.HER TÜRLÜ GİRİŞİMLERİ İSTİSMAR VE POLİMİK OLAN AKABİNDE ÜLKE GENELİNDEKİ HÜÇRE YAPILAŞMASINDA BÖLÜÇÜLÜĞE ARACI OLAN DOSTA DOSTU KIRDIRAN BÖLÜÇÜLÜĞE ARACI OLAN GİRİŞİMLERİOLAN AKP DEN BIR HALT OLMAZ.TÜM PARASAL POLİTİKALARI BORÇ VE BORÇLANDIRMA EKONOMİK AKABINDE SİYASETİ .FLAS ETTİ DEMEDİ DEMEYİN....

  • AHMET ÖZBİR,,25 Nisan 2015 21:45

    Sen kendi bilgilerini kendine sakla ileride ihtiyacın olacak.senide seçimlerden sonra harcıyacaklar bakalım ozamanda böyle konuşmalar yapacakmısın bakın bülent arınça ankaranın parsel parsel satıldığını kendi ağzıylan söyledi ama bunu yüce ALLAH söyletti merak etmeyin ileride her yaptığınızı kendi ağzınızlan gerçekleri söyleyeceksiniz çünkü RABBİM hepsinide sizlere söyletecek.

  • Byk25 Nisan 2015 21:10

    2023'de %100 Türk uçağı ancak kağıttan uçak olur.Yerli otomobil yapamazsın % 100 , yapmakta anlamsız ekonomik mantığı olmaz.

  • Sütçü Ramiz25 Nisan 2015 16:59

    Sizin muhalefet ten çok öğreneceğiz meseleler var gibi geliyor seçim beyanname sini tekrar oku başkan vaad ettiğin tek şey başkanlık başka bir şey var mi

  • soğan cücüğü25 Nisan 2015 16:29

    hadi ordan be sen de