E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu HDP'yi ziyaret etti---

Davutoğlu HDP'yi ziyaret etti

Davutoğlu HDP'yi ziyaret etti
15 Temmuz 2015 - 12:26 borsagundem.com

Hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmelerinin üçüncü gününde HDP'yi ziyaret etti

Sivil plakalı araçla parti genel merkezine gelen Davutoğlu'nu HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan ile Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder karşıladı.

Davutoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra HDP Genel Merkezi'nin üçüncü katındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantı salonuna geçti.

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu koalisyon turları kapsamında üçüncü ve son görüşmesini az önce HDP ile gerçekleştirdi. CHP ile 1 saat 40 dakika, MHP ile 1 saat 45 dakika görüşen Davutoğlu'nun HDP ziyareti 1 saat 58 dakika sürdü.

Burada basına kapalı gerçekleşen ve 11.00'de başlayan görüşme 12:58'de bitti. Böylece; CHP ile 1 saat 40 dakika, MHP ile 1 saat 45 dakika görüşen Davutoğlu, en uzun ziyaretini 1 saat 58 dakika ile HDP ile gerçekleştirmiş oldu. 

HEYETLERDE YER ALAN İSİMLER

Başbakan Davutoğlu'na görüşmede eşlik edecek AK Parti'nin HDP heyetinde yer alan isimler şöyle: Mehdi Eker, Efkan Ala, Yalçın Akdoğan, Adnan Boynukara, Zehra Taşkesenlioğlu...   

HDP heyetinde Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yanı sıra HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan, Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile MYK üyesi Zeynep Karaman da hazır bulunuyor.

GÖRÜŞME ZAMANINDA BİTERSE AÇIKLAMA AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE 

Davutoğlu, HDP ziyaretinin ardından değerlendirmeyi görüşmenin zamanında bitmesi halinde 12.30'da AK Parti Genel Merkezi’nde yapacak.

Başbakan Davutoğlu’nun değerlendirmelerini şayet görüşme uzarsa bugün öğleden sonra İstanbul programı da olması nedeniyle İstanbul’da katılacağı bir televizyon kanalının canlı yayınında yapacağı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Köprüyu geçene kadar15 Temmuz 2015 13:59

    Ya başkan hazır başlamış bizim kuş sevenler dernegine gelde bizimde fikrimizi al sana kuşların anatomisi hakkında bilgi veririz

  • atmaca15 Temmuz 2015 13:34

    davutoğlu doğruyu söylüyor.uzlaşma isteniliyorsa silahların bırakılması gerek.....

  • Reality15 Temmuz 2015 13:32

    Turkler Kürtler siyasal ekonomk v sonrasında coğrafik butuluk sağlarlarsa. bunun ekonomk siyasal aseri güç getirisi çok buyuktur. Bu butunluğu azeri ve turkmen entregrasyonuda izleler. Bununda ne kadar buyuk bir ekonomik güç kaynağına dönüşeceğini herkes hesaplayablmeli. bunun dışındak yaklaşımlarında butun tarafları ne kadar aşındırmaya devam edceğni görmeli.