E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu: En büyük ihanettir---

Davutoğlu: En büyük ihanettir

Davutoğlu: En büyük ihanettir
23 Şubat 2016 - 23:05 borsagundem.com

Twitter üzerinden bir açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, taziyeye giden HDP'li milletvekili hakkında sert ifadeler kullandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Terörü kınayamamaları bir tarafa, HDP’nin bir milletvekili vatandaşlarımızın canına kasteden terörist için taziyeye gitti. Masum insanları öldüren bir katilin taziyesine katılmak, onu saygıyla anmak insanlığa karşı yapılabilecek en büyük ihanettir" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiyelilik iddiasındaki parti TBMM çatısı altındaki üç partinin imzaladığı teröre karşı ortak tavır bildirisini imzalamadı.

Terörü kınayamamaları bir tarafa, HDP’nin bir milletvekili vatandaşlarımızın canına kasteden terörist için taziyeye gitti.

Masum insanları öldüren bir katilin taziyesine katılmak, onu saygıyla anmak insanlığa karşı yapılabilecek en büyük ihanettir.

Türkiye; etnik bir kutuplaşma oluşturma çabası içinde olanların, milletimizin yasıyla alay edenlerin bu oyununa gelmeyecek.

Bu coğrafyada Türkmenlerin de, Kürtlerin de, Arapların da en büyük dostu Türkiye’dir. Tarih de, millet de bizden yanadır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yazıklar olsun24 Şubat 2016 10:09

    hemde en adi kalitesiz çöp deniilecek kadar adi tütün.

  • siyesetmi .tiçaretmi belli değil24 Şubat 2016 10:06

    sığara değil tütün ve bu tütünü hem sözlü hemde tiçari olan pazarlamacılar var

  • ekrem eren24 Şubat 2016 07:27

    gümrük kapılarında mahkeme kuran,kaçak sigarayı destekleyen,senin partin değilmi.doğu sana oy vermeyince doğuyu temizlemeye kalkan sen değilmisin.

  • yeter23 Şubat 2016 23:55

    Bu tiviterden feysbuktan kinama yada sosyal medyaya biseyler teblig etme nedir.hangi devlet yada devlet baskani bu abidik kubidik kanallari kullanip.yok kiniyorum yok efendim yapilanlar ayip falan diyor.cocukmusunuz ya direk asın bunları.idamı geri getirin yeterrrrrr ya yeter

  • Bika23 Şubat 2016 23:46

    Davutoğlu'nun dostumuz dedikleri,düşmanlık besleyenler olmasın !

  • ayhan göksel23 Şubat 2016 23:28

    Allah kahretsin bu şerefsiz vatan hainlerini elbet heder olacaklardır..

  • KARTALAĞABEYLİ23 Şubat 2016 23:24

    BU KADAR ÇOK ÖN PLANDA OLMANIZ GERCEKDEN TERS TEPKİ OLUŞTURUYOR...

  • KARTALAĞABEYLİ23 Şubat 2016 23:23

    YAVV BAŞKAN SENİ SEVİYORUZ AMA BAZEN BAZI KONULAR VARDIR SİYASET KENDİ İÇİNDE HALLEDER HALK DA KENDİ BİLGİ VE TECRÜBESİNE DAYALI MUHAKEME EDER....