E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu ,Emniyet Müdürü Çalışkan'ı ziyaret etti---

Davutoğlu ,Emniyet Müdürü Çalışkan'ı ziyaret etti

Davutoğlu ,Emniyet Müdürü Çalışkan'ı ziyaret etti
12 Aralık 2016 - 17:08 borsagundem.com

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı makamında ziyaret etti

Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı makamında ziyaret ederek Beşiktaş'ta önceki gün yaşanan hain terör saldırısı nendeniyle taziyelerini iletti.

Davutoğlu, yaklaşık 15 dakika süren ziyaret sonrası çıkışta açıklama yaptı. İstanbul'da yaşanan terör saldırısının bir kez daha yürekleri dağladığını belirten Davutoğlu, ülkemizin karşı karşıya kaldığı riskler konusunda da hepimizi birlikte davranmaya sevk ettiğini söyledi.


Davutoğlu, "Emniyet camiamızın bu büyük acısı dolayısıyla İstanbul Emniyet Müdürümüzü ziyaret ederek, taziyelerimi iletmek ve gazilerimize şifa dilemek, dileklerimi sunmak" için geldiğini ifade ederek, “Emniyet güçlerimiz her zaman ülkenin birliği ve beraberliği, milletimizin huzur için her türlü fedakarlığa hazır olmuştur. 15 Temmuz'da verilen kahramanca mücadele hepimizin hafızalarındadır. Geçmişte de terörle mücadelede çok emniyet mensubumuzu şehit verdik ama emniyet teşkilatımız her zaman her türü vazifeye hazır bir şekilde vazifelerinin başındadır" dedi.

 

 

"TÜRKİYE DEVLETİ GÜÇLÜ BİR DEVLETTİR"


Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütün kurumlarıyla birlikte güçlü bir devlet olduğunu belirten Davutoğlu, “Bu zorlu sınavlardan da hep beraber milli birlik ve bütünlük içerisinde üstesinden geleceğiz. Bu birliğimiz sarsmak isteyen terör örgütlerine karşıda tek vücut tek yürek tek zihin tek vicdan olarak birlikte davranacağız. Bugün öğle namazından sonra sayın cumhurbaşkanımızla beraber bir şehidimizin cenaze namazına katıldık. Ondan sonra hastanelerdeki gazilerimizi ziyaret ettim. Şimdi de emniyet müdürümüzü ziyaret ederek taziyelerimi ilettim. Kendisinin şahsında bütün emniyet teşkilatımızın yaptıkları fedakarlıklar dolayısıyla minnetlerimi ifade ediyorum. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Allah bize bir daha böyle acılar göstermesin" diye konuştu.

 

 

"SALDIRILAR BİZİM BİRLİK VE BERABERLİK İNANCIMIZI GÜÇLENDİRİR"


Davutoğlu, terör örgütlerinin yaptıkları saldırıların birlik ve beraberlik inancımızı güçlendirdiğini vurgulayarak “Bu terör örgütleri hangi kimlik ve kılıkla gelirlerse gelsinler, ister PKK ister DEAŞ isterlerse DHKP-C ve arkalarında hangi mihraklar olursa olsun onlarda bilsinler ki; bu saldırılar bizim birlik ve beraberlik inancımızı güçlendirir. Ülkenin bütünlüğünü devletin bekasını ve milletimizin huzuruna sağlamak yönünde attığımız adımları daha da güçlü kılar. Milletimiz bu konuda gerekli bütün adımların atıldığından emin olsun. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Allah terörle mücadele eden bütün unsurlarımızı muzaffer ve muhafaza eylesin" şeklinde konuştu.

 

 

(FOTOĞRAF) 


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)