E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDaum'dan 'Fenerbahçe' açıklaması---

Daum'dan 'Fenerbahçe' açıklaması

Daum'dan 'Fenerbahçe' açıklaması
23 Şubat 2021 - 13:16 borsagundem.com

Fenerbahçe'de son dönemde yaşanılan kötü gidişin ardından adı sürekli gündeme gelen Alman teknik adam Christoph Daum, Fenerbahçe hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Yaşanılan kötü sonuçların ardından Erol Bulut'un görevine son verileceği iddia edilirken gündeme Sarı Lacivertlilerin eski teknik direktörü Christoph Daum gelmişti.

Sosyal medyadan 'İstanbul' paylaşımında bulunmuştu

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, sarı lacivertlilerin Başakşehir'e kupada elenmesinin hemen ardından İstanbul paylaşımı yapmıştı.

"Türkiye benim ikinci vatanımdır"

Daum paylaşımında "Türkiye benim ikinci Vatanımdır" ifadelerini kullanırken eşiyle birlikte İstanbul'da çektirdiği resmi paylaşmış ve Fenerbahçe'ye mesaj gönderdiği ileri sürülmüştü.

Fenerbahçe'nin evinde Göztepe'ye mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılması gerektiği yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Yeni teknik direktör adayları da ortaya atıldı. Bu isimlerin başında Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Christoph Daum geliyor.

Söylentilerin ardından ilk kez açıklamalarda bulundu

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe'de 2004 ve 2005 yıllarında şampiyonluk yaşayan Christoph Daum, Fenerbahçe iddialarının ardından ilk kez konuştu. Daum, "Şimdi konuşmanın doğru zaman olduğunu düşünmüyorum. Türkiye 2. vatanım... Taraftarların destek mesajları için teşekkür ediyorum. Ancak şimdi konuşmanın doğru zaman olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medya hesabımdan fotoğrafları paylaştım çünkü Türkiye benim ikinci vatanım" ifadelerini kullandı.

Serhat Akın: Daum gelmeli

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın da Erol Bulut ile yolların ayrılması gerektiğini ve yerine hiç düşünülmeden Christoph Daum'un getirilmesi gerektiğini dile getirmişti.

Christoph Daum'dan bir İstanbul paylaşımı daha

 

Fenerbahçe'de Ali Koç, Erol Bulut'la ilgili kararını verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa23 Şubat 2021 16:29

    Serhat Akın işsiz kaldı galiba veya Fenerbahçe nın teknik kadrosunda zamanında iş bulamadı, Daum u kullanarak oralara gelmeye çalışıyor gibi geliyor bana. Şuan da ne Daum dan ne de Serhat Akın dan Fener e hayır gelmez. Bu sene sonuna kadar gitmek zorunda. Katılırsınız katılmazsınız. Hoca değişikliği şuan zarar verir.

  • Ccc23 Şubat 2021 20:13

    Hakemsaraylı miyiz acaba...

  • FENERBAHÇELİ23 Şubat 2021 14:42

    almayın şu adamı ya,,paracı bu.,,ZİCO YU İSTİYORUZ.

  • Serdar serdar23 Şubat 2021 20:42

    Zico yada lucescu

  • Bir yorum23 Şubat 2021 13:41

    Hiç güleceğim yoktu!  Yağlı kapı olunca her yer vatan olur tabi.