E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüDARDL: Çanakkale fabrikası---

DARDL: Çanakkale fabrikası

DARDL: Çanakkale fabrikası
11 Şubat 2013 - 15:00 borsagundem.com

Dardanel, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen'i yalanladı

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş., Dardanel markasının yaratıcısı Niyazi Önen'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, Çanakkale'deki fabrikalarını 6. Bölgede yer alan Gökçeada'ya taşıyabileceklerine ilişkin açıklamasının, Yönetim Kurulu Başkanlarının bir düşüncesi olup şirket olarak böyle bir kararlarının bulunmadığını açıkladı.
Türkiye'nin lider balık üreticisi Dardanel'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı özel durum açıklamasında, şirket Yönetim Kurulu Başkanı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Fabrikanın yeri değiştirilebilir" ifadelerine düzeltme geldi. Şirketin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:
"Geçtiğimiz günlerde, gazetelerde, Çanakkale merkezde kurulu fabrikamızın Gökçeada'ya taşınacağı haberi yer almıştır. Hem teşvikten yararlanmak hem de şu anda fabrikamızın kurulu bulunduğu arazimizi konut alanı olarak değerlendirmek amacıyla bu işlemin yapılması yönünde habere konu açıklamayı yapan Yönetim Kurulu Başkanımızın bir düşüncesi olup şirket olarak bir kararımız bulunmamaktadır." 
Dardanel hisseleri yüzde 2.78 değer kaybıyla 0.70 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,34
En Yüksek: 8,43
En Düşük: 7,62
Değişim 8,74 %
FK: 108,16
PD / DD: 2,43
İşlem Hacmi 257.733.486
Toplam Adet: 31.940.571
Ağırlıklı Ort.: 8,04
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)