E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDardanel'e sushi yaradı büyüme yüzde 40'ı buldu---

Dardanel'e sushi yaradı büyüme yüzde 40'ı buldu

Dardanel'e sushi yaradı büyüme yüzde 40'ı buldu
11 Aralık 2018 - 07:39 borsagundem.com

Dardanel'de ikinci kuşak işe hızlı girdi; şirket bu yıl yüzde 40 büyüdü. 2019 büyüme hedefini yüzde 50 olarak açıklayan Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önen, hızlı büyümede ihracatın etkisinin altını çizdi. Dardenia'larda ise sushi etkisiyle satışlar artmış

Dardanel son dönemde girdiği yeni işlerin başarılı olması ile hızlı bir büyüme dönemi yaşıyor. Şirketin balık ekmekle sushiyi birleştiren balık restoranı Dardenia sağlıklı bir büyüme içinde yurtdışı açılımı hazırlığı yapıyor.
Dünya'dan Özlem Ermiş Beyhan'ın haberine göre, Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önen bu yılı yüzde 40 büyüme ile kapatacaklarını, hedeflerinin de üzerine çıktıklarını, 400 milyon TL'lik ciroyu şimdiden yakaladıklarını söyledi. Önen, 2018 hedeflerinin ise yüzde 50 büyüme ile 600 milyon TL olduğunu açıkladı.
Önen, bu yıl ise ihracat cirosunu 3'e katlamayı hedeflediklerini belirterek şöyle devam etti:

''2019 yılında ihracatta çok agresif büyüme planlarımız var. Bunun gerçekleşmesi adına 2 milyon euro'luk bir yatırım yapıyoruz. Atıştırmalık, hazır yemek ve donuk balık ürünlerimizde yeni pazarlara açılma hedefimiz var.''şeklinde açıklamada bulundu.

Dardanel'den hisse devir-değerleme işlemini durdurma kararı

 

Dardanel'in işlem sırası kapatıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)