E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDarbe Komisyonu’nun CHP’li üyelerinden flaş talep!---

Darbe Komisyonu’nun CHP’li üyelerinden flaş talep!

Darbe Komisyonu’nun CHP’li üyelerinden flaş talep!
14 Aralık 2016 - 12:11 borsagundem.com

Darbe Komisyonu'nun CHP'li üyeleri, Sincan Cezaevi’nde tutuklu olan Akın Öztürk, Mehmet Dişli, Hakan Evrim, Hüseyin Türk, İbrahim Yılmaz ve Mehmet Partigöç’ü ziyaret etmek istedi.

Darbe Komisyonu’nun CHP’li üyeleri, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne verdikleri dilekçede, Sincan Cezaevi’nde tutuklu olan Akın Öztürk, Mehmet Dişli, Hakan Evrim, Hüseyin Türk, İbrahim Yılmaz ve Mehmet Partigöç’ü ziyaret etmek istediklerini bildirdi. CHP'li vekiller yaptıkları basın açıklamasında "İnsanlar ölüyor, bir ortak akla ihtiyaç var, bu HDP olabilirdi," "Habur ve Oslo ihanet değildir" ifadelerini kullanan eski MİT Müsteşar Emre Taner’in dinlenmesinden sonra komisyonun tavrının değiştiği iddia edilerek "Komisyonun çalışma şekli ve alınan tavırlar bizlerde büyük bir endişe ve bu darbenin kapatılmasına yönelik bir hamlesi olarak değerlendiriyoruz" dendi. CHP, Başbakan'dan izin alarak MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar için izin isteyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)