E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakDAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ seçildi---

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ seçildi

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ seçildi
08 Ekim 2021 - 15:11 borsagundem.com

Markalı konut sektörünün liderlerinden DAP Yapı, 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre, gayrimenkul sektöründe bu yılın ‘tüketici markası’ ödülüne layık görüldü.

Müşteri deneyimi yönetimindeki başarıları ve müşterisiyle sağlıklı ve sürdürülebilir ilişki kuran markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards’ün 7’ncisi geçtiğimiz akşam İstanbul’da gerçekleştirildi. Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre markalı konut sektörünün liderlerinden DAP Yapı, gayrimenkul kategorisinde bu yılın ‘tüketici markası’ ödülüne layık görüldü.

Bankacılık sektöründen beyaz eşya sektörüne, dijital yayın platformlarından e-ticaret sitelerine, fast food’dan perakende giyime kadar; 57 kategoride müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların yarıştığı törende, DAP Yapı, kendi kategorisinde 'Müşteri Deneyimini En İyi Tasarlayan ve Sunan Marka' ödülünün sahibi oldu.

‘Sağlıklı Evler’ ile hayata dokunduk

İstanbul’da düzenlenen ödül töreninin ardından konuşan DAP Yapı Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, “DAP Yapı olarak, doğru alanda projeler üretip iyi yaşam alanları geliştiriyoruz. Aynı zamanda yaşama dair birçok alana değer katıyoruz. En büyük gayemiz, müşterilerimize en iyi ürünü sunmak ve ülke ekonomisine ve proje geliştirdiğimiz bölgelere de katkı sağlamak. Bunun için bugünün değil geleceğin projelerini üretiyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle insana ve hayata  dokunan bir işe imza attık. Doğru algılanmak bizim için çok önemli. Dolayısıyla Türkiye genelinden bin 200 kişinin takdiriyle aldığımız bu  ödül ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi oldu. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da bulunduğumuz bölgede değer yaratarak DAP Yapı vizyonu çerçevesinde ülkemize anıt binalar ve sembol eserler kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)