E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDansöze GS forması giydirildi, oynatıldı---

Dansöze GS forması giydirildi, oynatıldı

Dansöze GS forması giydirildi, oynatıldı
09 Mart 2015 - 11:54 borsagundem.com

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, derbi öncesinde dansözlü eğlence düzenledi

İzmir Fenerbahçeliler Derneği'nin, derbi öncesi düzenlediği gecede dansöze Galatasaray forması giydirip oynatması, sosyal medyada her iki takım taraftarlarının tepkisine yol açtı.

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, tüm Türkiye’nin merakla beklediği ve 1-0'lık sonuçla Fenerbahçe'nin kazandığı dev derbi öncesinde, dernek binasında ‘kına gecesi’ ismiyle bir gece düzenledi. 

Gecede, Fenerbahçeli taraftarlar doyasıya eğlenirken, sahneye çıkan bir dansöz, Galatasaray forması giydirilerek oynatıldı. 
Dernek, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, geceden çekilen fotoğrafları “İzmir Fenerbahçeliler Derneğimizde maç öncesi geleneksel kına gecemizi gerçekleştirdik. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” yazısıyla paylaştı.

HER İKİ TAKIMIN KADIN TARAFTARLARI TEPKİLİ

Derneğin paylaştığı fotoğraflar arasında yer alan ‘Galatasaray formalı dansöz’ fotoğrafı ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. 

Fotoğraf kısa sürede yayılırken, her iki takımın kadın taraftarları da duruma tepki gösterdi. 

Fotoğrafı gören bir kadın taraftar, "Fenerbahçeli bir kadın olarak kınıyorum sizi! Ne yani dansöz arkadaşa o formayı giydirerek Galatasaraylıları mı aşağılıyorsunuz? Yoksa o kadını mı? Bu ne görmemişlik? Bu ne iğrençliktir?” diyerek tepkisini ortaya koydu. 

Bir başka taraftar ise “Lütfen bu resmi kaldırın ben de bir Fenerbahçeli olarak kınıyorum. Kutlamak güzel ama bu şekilde olmaz” diye yazdı.

İŞTE DERNEĞİN PAYLAŞTIĞI MESAJ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)