E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDAEŞ'e büyük darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü---

DAEŞ'e büyük darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

DAEŞ'e büyük darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü
11 Haziran 2016 - 11:37 borsagundem.com

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye ateş hazırlığında olduğu tespit edilen DAEŞ hedefleri koalisyon uçakları ve obüslerle vuruldu.

Suriye kuzeyinden Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen DAEŞ'e ait silah mevziileri, Katyuşa roketleri ve havan silahlarından oluşan 33 hedefe, Fırtına obüsleri ile atış yapıldı. Ayrıca Koalisyon uçakları tarafından da Cakka bölgesine 5 ve Dudiyan bölgesine 4 olmak üzere 9 hava harekatı düzenlendi. Yapılan atışlar ve hava harekatı sonucunda ilk tespitlere göre 31 DAEŞ'li terörist etkisiz hale getirildi. DAEŞ'e ait 6 savunma mevzii, üzerinde Katyuşa roketleri bulunan 5 araç, 3 tahkim edilmiş bina ve 3 havan mevziinin imha edildiği tespit edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Demre12 Haziran 2016 10:55

    Türkiye kendi eliyle başına çorap örüyor neyse suçu kılıçdara atarlar

  • belli ki belli12 Haziran 2016 00:53

    pyd nin önündeki tüm engeller abd-rusyanın isteği doğrultusunda kaldırılıyor. başımızdakilerin derdi pyd-pkk değil zaten adamlar devlet kurdu kuracak. başımızdakiler nasıl olurda başkan olur başta kalır türkiyenin her tarafını talan ederiz, hoşlanmadığımız kim varsa nasıl yokederiz derdinde. para, güç tek dertleri. Allaha kul, mümin olmak da umurlarında değil sanmam

  • yemez tabi11 Haziran 2016 18:45

    daeş terör örgütü de pkk-pyd değil mi ? hükümet neden pyd ye savaş açmıyor , neden abd ne derse ona uşaklık yapıyor ?